WIEEEEEE

Snabbisinlägg!

Nyss kommit hem från skolan som var bra idag ända fram till sista lektionen som var matte där vi fick tillbaka proven och mitt resultat var uruselt!! Så himla dåligt och sen iriiterande för vissa fel var bara slarvfel!! Jaja nog med klagande, nu ska man cykla till Johanna <3 :D som man inte har träffats på evigheters evigheter så får skynda mig, blir kanske ngt inlägg sen när vi är hos Johanna och jag tror vi kommer spela cod och/eller band hero :D

When I'm bored.

pluggade franska innan som jag nyss repeterade och nu ska man snart krypa ner i den varma sköna sängen :P

 

Hade tråkigt innan så satt och kollade på en massa klipp från " The Vampire Diaries" både från serien, intervjuer och annat. Var kul iallafall :P och tiden gick fortare. Här kommer lite klipp om ni orkar kolla hihi :Pmen de är inte så långa :). Detta är såklart inte alla jag såg, de hade tagit upp mer än hela bloggen men några stycken.

Denna har jag sett innan med men kollar på den flera gånger :P



och här en video med Candice Accola som backupsinger på Miley Cyrus/Hannah Montana Best of both worlds tour år 2008 ( hon har även varit med som backupsinger i serien) Candice är hon med rött hår och svart paljetttröja som kommer ut i början tillsammans med en blond tjej. Ljudet kan vara lite dåligt eftersom någon som var på konserten filmade men kul ändå :)



Denna är ändå lite rolig, gillar alla tre i denna, har sett den flera gånger om och mer än det. Kolla in Ninas och Ians händer,s å söta :)



Shopping med Katerina Graham


Katerinas Beautybag, tyckte den blå sminkväskan var rolig och söt och alla tjejerna i VD fick såna hihi :P




Några av de tusentals videos jag sett på idag, de flesta har ni nog redan sett och vissa har jag sett hur många gånger som helst men titta och njut! :D Imorgon kommer fler videosar bland annat från KTLA.

Här är en intervju med Candice Accola om säsong 2 ( gjordes efter Brave New World)
http://latimesblogs.latimes.com/showtracker/2010/09/the-vampire-diaries-candice-accola-bites-into-a-new-challenge.html

Torsdag imorgon = Happyface :D

Skolan idag, som vanligt förutom att matten i tre timmar kändes som en och gick ovanligt fort jämfört med vad det brukar,äntligen är man ikapp och inte efter längre. Nu ska man plugga franska och sen blir det tvärflöjt, ska kanske träffa Therese en stund ikväll men vi får se hur det blir med det.

  

Imorgon är det Torsdag!! Ja då The Vampire Diaries är på tv och mamma hittade ngn konstig kanal så vi ska kolla upp om det går att se, jag hoppas verkligen att det går!!!

Memory lane imorgon som sagt som ni nog redan vet vad det handlar om :P

MAJOR SPOLERWARNING!!

Om inte: Stefan takes more dramatic actions as he tries to discover the truth behind why Katherine has returned to Mystic Falls, and he is stunned when Katherine reveals some new information about the events that unfolded in 1864. Damon tries using a new method to resolve his issues with Mason, but his decision has serious consequences. Tyler pressures Mason to tell him the truth about the Lockwood family. Stefan and Elena are faced with limited options when Katherine gives them an ultimatum.

 

och femte avsnittet kill or be killed handlar om: While Stefan and Damon argue over how to handle the Lockwoods, Tyler learns more about his Uncle Mason and the family curse. Despite Elena's wishes, Jeremy gets closer to the Lockwood mystery by hanging out with Tyler. Sheriff Forbes receives some shocking information from Mason, leading to a chaotic night.

 

Bilder från memory lane och kill or be killed kommer sen, nu blir det tvärflöjt!


sorry

Sorry för dåligt uppdatering de två senaste dagarna men har haft fullt upp. Blev frisk igår och var i skolan idag, gick ändå rätt bra men allt var inte så kul för:

1. Jag sov mindre än 6.5 timme inatt ( somnade typvid halv ett fast la mig tio och sen gick jag upp sex)
2. Fick ont i huvudet ( eftersom jag sovit för lite, tog en panodil hjälpte en del men inte helt)
3. Trött som f*n ( vad annars liksom?)
4. Mådde även skitilla från och till men mest när jag skulle äta :( gissar på att det är salthalten i kroppen som är fel iom att jag varit sjuk.

Efter skolan blev det en liten tur med pappa till häslopunkten och sen träffade man Therese ett tag. Har nyss läst igenom kemin en gång till och nu MÅSTE jag sova,vill inte må så här kasst imorgon igen.







Imorgon ska jag ha denna jeansklänningen som jag köpte i somras, men som jag inte använt än! Vet inte vilka skor jag ska ha än! HELP!

Med i tävlingen hos Westernbloggen

Just nu är jag med i en tävling hos Kristin som driver bloggen Westernbloggen
Priset i tävlingen är ett valfritt smycke från VictorianDreams
Halsband med söt delfin
Tyckte detta delfinhalsband var sjukt sött så därför hade jag valt det om jag hade vunnit!!

Länk till halsbandet: http://www.victoriandreams.se/se/art/halsband-med-sot-delfin-1.php


No school

Ja då blir det ingen skola imorgon heller för är inte frisk än men blir förhoppningsvis bättre till på Tisdag :D har nyss sett på en ny serie som började på ettan idag som heter " The Event" med familjen och den verkar faktiskt vara riktigt bra! Fast inget slår Vampire Diaries och kommer aldrig nånsin göra det heller :P Nu ska man kolla runt på lite sidor och sen blir det läggdags!!

No More biology

Då var man äntligen färdig med biologin sen ska mamma läsa den och sen ska den lämnas in på fronter innan 23.59 ikväll. Nu ska man snart äta lunch men maten är i micron så hinner klämma in ett litet inlägg. Efter maten blir det Matte ( det jobbigaste kvar) Får se hur det blir med skolan imorgon men vet inte än eftersom jag fortfarande har feber. Nu piper micron så nu ska man ner och äta.


New Stuffs

Här kommer bilder på sakerna jag fick av mormor, väldigt dåliga bilder pågrund av att jag inte har några batterier till min digitalkamera, inte hittar laddaren till system kameran ( har ingen aning om var den, vet var jag hade dne sist, på mitt golv men nu är den borta :(] så fick därför fota med webbkameran.



Ny sportbh sjukt skön!!



Tre par skärp, gillade alla men speciellt det flätade i mitten



Vantar till vintern



och nya snuddar, kan behövas är av med alla andra, oops suddig bild

It's superfun to have a grandma

Ja lite random rubrik men whatever?? Innan kom mormor och morfar hit med saker som mormor har varit iväg och handlat i helgen och jag fick faktikst väldigt fina saker :D Bilder kommer sen när jag e klar med biologin som jag måste göra klart nu men uppdaterar lite :D. Min bästis Therese har färgat sitt hår och jag tyckte det blev sjuktsnyggt!! Jag har funderat på att göra mitt hår ljusare ( fast slinga det då) snart sen typ i vintras och har inte bestämt mig än!! har beslutsångest, vad tycker ni jag ska göra??

Trying to do some math

Har ju inte skrivit på några dagar och anledning är att jag är sjuk, kom hem från skolan i Torsdags med feber och sen fick jag ännu mer feber igår och blev mer fökyld. TYPISKT!! jag som hade klarat mig sålänge. Nu måste jag göra matte och biologilabben men får se hur det går.




Extremt suddig bild! Jag vet men bättre än ingen :P

Bloglovin ( upprepning)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1100943/?claim=5vzbz4wtncz">Följ min blogg med bloglovin</a>

Skulle varit snällt och kul!!

Kokas

Ja då har man varoit hemma från skolan ett tag, var egentligen meningen att jag skulle börja med matte direkt men mådde dåligt och kändes verkligen som jag kokade så kollade tempen och hade nästan 38 graders feber så skulle vänta och bli bättre men det känns bara som man kokar över. USH INTE KUL VILL INTE BLI SJUK NU NÄR MAN KOMMIT IGÅNG MED ALLT OCH SIMNINGEN BÖRJAR GÅ  bra men det blir jag väl som alltid. Nu ska man ner och äta och sen får man väl ta ett ryck med matten fast man mår skit. Åt lunch med Therese i skolan och sen blev det kaka på café diana.

Pluggiliplugg

Ja då var man ledig idag men jag har mycket läxor att göra så nu ska jag gå och göra mig iordning och sen börja med läxorna. Sen tänkte jag även leta efter min laddare till min systemkamera som jag varit av med nu ett tag, hade den på golvet och laddade sen tog jag batteriet och nu hittar jag ej laddaren och batteriet är urladdat. Jag som har flera ideér om vad jag vill fota med systemkameran, jaja hoppas jag hittar den bara. Nu blir det plugg!

Idag har Elise Namnsdag :D

Ja idag har JAG ELISE, namnsdag wehooo Grattis till mig, hihi :P.

Skola idag som vanligt då och sedan träffade man Therese<3  som vanligt det med, hihi:P). Gick till H&M där Therese handlade lite saker och sen skulle Therese handla ngt att äta men det blev inte så, så vi gick och pratade lite istället.

Efter det blev det simning där man fick simma det korta distanspasset med Anna :), men först sa hon att jag skulle simma det långa med Johanna och de andra men sen ändrade tränaren sig  (vet inte vrf). Anna skulle sluta simma vid klockan sex så då fick jag också gå upp för att jag ej skulle simma själv, hihi:P. Åkte sedan hem med Johanna till stationen och sen cyklade man hem i regnetoch mötte Therese på vägen :D. Gick och pratade lite och sånt och sen gick Therese hem, vi skulle kanske va men tydligen skulle man fira sin namsdag med familjen som man inte har gjort på hur länge som helst? Imorgon är man ledig från skolan för våra lärare vi ska ha imorgon är iväg på kurser men det blir lite pluggande då. Nu ska jag läsa lite och sen lägga mig.




En teckning som Sofie hade ritat till mig idag :D åt sedan kakor med familjen som Sofie hade bakat. Supergulligt tycker jag!!!

Vem uppfann matematiken?

Ja jag visste att jag hade läxor att göra i helgen, men vem sa att matte skulle ta sån tid? Franskan var rättl lätt, kemin var bara att läsa igenom, biologin hade jag glömt så gör den på tisdag då jag ej har skola men matten, ush och fy för denna matten. Jobbig är den men när man fattar är det rätt lätt fast uträkningarna tar tid att skriva. Jaja är iaf snart ikapp ( efter en hel heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelggg med matte). Skulle vilja träffa den som uppfann matten, elle rkom på det iaf för den personen måste ha varit vädligt smart.

Annars har jag inte gjort så mkt i helgen, typ lyssnat på musik, läst och sett på The Vampire Diaries, Brave New World för tredej gången tror jag och sett på klipp på youtube med intervjuer med de från Vampire Diaries och när Nina firade sin 21 årsdag och en massa andra klipp.

Idag är det ju val här i Sverige så vi får se resultatet imorgon, undra vem som vinner, de Rödgröna eller Alliansen? och imorgon får vi även reda på resultatet från vårt skolval :D Nu ska jag sluta babbla en massa och gå upp och se på film med familjen och äta tårta och muffins som min syster har bakat som en galning hela helgen. Nyss övade jag lite i photoshop och lärde mig lite nya saker :D

Spidad till tusen, det var man i Torsdagskväll

Ja då har man kommit hem med Madde där man har varit ikväll och såklart var även Therese med :D Fy en sån sjuk kväll, har verkligen inte skrattat eller haft så här kul på ett tag!!! och min och Therese underbara reklam vi gjorde när det var på tvn och vårt fina tv program var bäst!!! Var ute först när vi kom dit och typ sprang omkring och skerk och skrattade och tjöt, folk måste trott vi var galna!! Fast det är vu ju alltid, sedan var vi inne då jag och therese gjorde vårt fina program och mitt i allt började vi babbla om VD och massa andra saker, ehlt uppspelta och uppjagade. Hade en mkt mkt mkt mkt mkt mkt mkt mkt mkt mkt mkt mkt  mkt mkt mkt mkt mkt treeeeeeeevliiiiiiiigg Kväll!!!!!

Imorgon tar man tåget till skolan tio i tolv, går och äter Lunch med Therese <3 eftersom de andra i klassen redan ätit och sen går man till aulan och röstar i skolvalet! Nu är man trött så nu ska man hoppa ner i sängen med en massa filtar!!! Imorgonbitti blir det att se på andra avsnittet av The Vampire Diaries season 2 (" Brave New World")

Några av kanske ja? de 30 bilderna jag tog igår när jag lekte med webben :P

och en bild på mig och therese idag när vi gör vår fina reklam och tvprogram, vi är helt inne tvn, hihi helt lost ( kommer fler bilder från ikväll)


Dag med skrattattack

och här är ett till  inlägg från i Tisdags, man fick verkligen sig ett gott skratt på idrotten när alla killarna kom in i hallen, ej lönt att förklara här det står här under.

Ja i skolan på idrotten vi hade först fick jag såklart en boll på mitt värst stukade finger så nu är det ännumer svullet och gör skitont. Sedan hade vi bara vanlig lektioner och mentorsamtal och sen slutade vi. Åt lunch tillsammans med Therese idag och sen tog vi tåget hem, skulle egentligen handla inne på pressbyråmn men vi kom fram till att vi skulle handla i Skurup istället för det är så dyrt inne på pressbyrån. Iaf så skulle jag berätta för Therese om en skitrolig sak som hände på idrotten, man fattar verkkigen inte hur kul det är och man måste ha sett det för att fatta så jag fick värsta skrattattacken mitt i meningen och försökte berätta om flera gånger men började skratta hela tiden så Therese gick typ iväg, och jag hördes säkert i hela affären. Men tillslut fick jag förklarat och sen åkte vi åtget hem, lyssnade på musik och sjöng när han som kollar biljetterna kom hihi!! Gick sedan till Netto och handlade Singoallakex och choklad,MUMS!!! sedan gick vi hem och skulle egenligen va men det blev ej så. Nu är man skittrött så ska krypa till Kojs!! Godnatt!!

Bilder från Tisdags

Av elise svensson - Tisdag 14 sept 22:11

Ja jag och Therese tog ju lite bilder innan tåget åkte igår men jag fick tydligen bara fem men här kommer de:


och här är två bilder som jag och Therese redigerade för ett litet tag sen men som jag glömt lägga in.

Rosa Hår!!!!

och här har vi Therese egna lilla bild :P


Inlägg från i Tisdags

Jag bloggadre tyvärr inget går, hade väl ingen lust antar jag. Ja dagen i skolan var som vanligt, började 10.15, lektion,lektion lucnh håltiiiiiimmmeeeeee i tre timmar ( tur vi har ett språkvärlden pass i en timme så vi inte behöver vänta lika länge) och sedan franska där jag failade på grammatiken, men jaja shit the same, har inte haft den grammatiken alls mycket innan. Efter skolan mötte man Therese i biblioteket och sedan gick vi lite i Ystad. Sedan gick vi till Pressbyrån för Therese skulle köpa ngt att äta men det blev lite konstigt så vi kom ut från affären tomhända. Sedan hade vi tid över så vi gick till hamnen och tittade lite så ville Therese gå in på Forex så gick vi in där och typ ställde oss och kollade på deras godisautomater och låtsades att vi skulle med färjan hahah undra vad hon i kassan tyckte? men efter en liten studn gick vi ut igen och sedan kollade vi ner i kanalen och bara fy fan hur tar man sig upp om man ramlar i? Jag bara simmar bort dit och pekade mot ett ställe där kanten inte var lika högt men dte var skitlångt så vi bara nej shit vad långt att simma :P. Ja men sen när vi hade varit där en stund gick vi till stationen och typ tog tåget och fotade i och utanför innan Therese skulle åka, sedan åkte hon hem och vi såg varandra när tåget körde så vi vinkade.

Efter det gick man till simningen där man skulle simma ben hela passet för man ahde ont i axeln så man inte fick ondare och skadade den mer elr ngt MEN SÅKLART så skadar jag mig ändå och dte är inte ofta man skadar sig på det viset när man simmar ben. Ja jag simmade ryggsims ben såskulle jag starta så hoppade jag snett elr ngt så slog hela handen rakt på linan och det gör så JÄVLA ont, ursäkta språket så nu 'är mina fingrar stukade och inte nog med det idag fick man en boll på fingret som är mest stukat på idrotten så nu är det ännu värre.

HUR LYCKAS MAN MED DETTA??


Top 5 Emmy Frocks of the 2010 Emmys

Kom nyss på att jag glömt lägga in några inlägg här men som jag har lagt in på min och Johannas blogg: så här kommer det första.

En av Hollywoods moderedaktör Katrina Mitzeliotis har gjort en top 5 lista över vem som såg bäst ut på Emmygalan och så här blev det.

 

1 Nina Dobrev, tycker hennes klänning är otroligt fin och att hon klart skulle vara etta  

NUMBER 1: Nina Dobrev arrives at the 62nd Annual Primetime Emmy Awards held at the Nokia Theatre L.A. Live on August 29, 2010 in Los Angeles, California. (Getty Images)

 

2. Claire Danes

NUMBER 2: Claire Danes  arrives at the 62nd Annual Primetime Emmy Awards held at the Nokia Theatre L.A. Live on August 29, 2010 in Los Angeles, California. (Getty Images)

3. Heidi Klum

NUMBER 3: Heidi Klum  arrives at the 62nd Annual Primetime Emmy Awards held at the Nokia Theatre L.A. Live on August 29, 2010 in Los Angeles, California. (Getty Images)

4. January Jones

 

NUMBER 4: January Jones  arrives at the 62nd Annual Primetime Emmy Awards held at the Nokia Theatre L.A. Live on August 29, 2010 in Los Angeles, California. (AP)

och på femte plats kom

Emily Blunt

 

NUMBER 5: Emily Blunt  arrives at the 62nd Annual Primetime Emmy Awards held at the Nokia Theatre L.A. Live on August 29, 2010 in Los Angeles, California. (Getty Images)

Läs hela artikeln här: http://www.hollywoodlife.com/2010/08/30/2010-emmys-awards-red-carpet-best-dressed-heidi-klum-nina-dobrev-claire-danes/


Bloggtröja

Ja jag handlade ju en tröja och en ansiktskräm igår så här kommer bilderna:

 

Äntligen har jag hittat denna tröjan i rätt storlek :D Tänkte först ha en annan färg men där var storleken slut så det blev denna :) men tyckte denna också var fin.

 

 

också köpte jag denna ansiktscrémen som verkade vara jättebra :D

 

 

 


Dags för Alexandra " Kissie" Nilsson - igen



Igen? Jag undrar vad hon ska göra denna gången??



En bild på henne från Gröna Lund, jag själv är inte sååå feg när det gäller att åka karuseller men fy fan denna hade jag aldrig åkt!!! Ser sjukt hög ut!! Är inte jättehögrädd heller egentligen men när det kommer till väldigt höga höjder då blir jag lite skraj!!


Lördag = Tävling

Fredag: Gick upp vid sex på morgonen för skulle till en läkare vid sju, träffades och pratade om hur det hade gått och sån och jag skulle FORTSÄTTA med att berika maten. Vill inte men får väl det då fast brukar bara göra det de dagar jag tränar, men nu när jag nörjat tränat blir jag hungrig hela tiden, inte för jag inte har varit det innan heller, hiih fråga Bara Madde?Therese?Johanna?Julia? jag tror alla kan intyga det. Sedan kom man hem och spg på första avsnittet av The Vampire Diaries season2. Så himla bra avsnitt, verkligen bra gjort och längtar som sp j'vla mycket till nästa avsnitt går ej att beskirva hur mycket!!!!!!! Vid 12.47 tog man tåget till Ystad där BÄSTA Therese mötte en på tågstationen. Vi gick till skolan och jag åt lunch och sedan började Therese sin lektion. Efter det hade Jag biologi - kemi labb, först en lektion med kemi och sedan biologi, slutar egentligen 16.05 men vi fick sluta tidigare så hann med det tidiga tåget :D När man hade kommit hem åt man och Sedan var man med Therese, och bland annat så fotade, vi såg på VD och var ute och gjorde lite saker :D skitkul!!!

Idag: Dagen började med att pappa väckte en halv sex för man skulle på simtävling. Gick upp och klädde på mig och åt sedan frukost. Fick lite tid över sen så satte mig i soffan och väntade på att pappa skulle bli klar och var trött så kändes som man skulle somna. Åkte sedan till Lund och jag satt i baksätet med min kudde och vilade som vanligt, är alltid så trött när jag ska iväg på tävling.  KOm till Lund och simmade in och strök mig på 400mfrisim pågrund av axeln så simmade bara 50 m på morgonen och dte gick skitbra!! var anmäld på 35.49 och fick 35.02, så simmade 44 hundradelar fortare,låter ej så mkt men det är det på 50fritt och kom 3a i mitt heat :D. Sedan blev det lunch så dååkte man och åt på Nova Lund och då fick man shoppat lite också, skulle köpa byxor men hittade inga så köpte en tröja och en ansiktskräm :D. Sedan fick man åka tillbaka till simhallen och simma in igen.
PÅ eftermiddageb simmade man 200frisim på 2.47.20  där man persade igen och blev riktigt glad för kom etta i heatet!! Bara simmade ifrån dem andra efter 50 meter bara de försvann och jag bara tänkte okej, vart tog de vägen, men det är en sån skön känsla när man bara ligger där framme och simmar :D. Fjärilet gick dock kasst, tiden var Okej, men sedan blev man diskad för felaktig vändining så ja. Nej nu får jag sluta skirva detta blev vädligt låååångt, om ni har orkat läsa allt. så TACK ni som har gjort det :D


Elise and Therese in Y - town

Tog tåget till skolan 08.47 idag för att man börjar kvart över tio och jag kommer försent om jag tar tåget 09.47 argh!!  :@  hatar det!

Ja skolan var som vanligt fast jag tyckte att kemin och biologin gick ovanligt fort.

 

Efter skolan träffade man Therese  :D  för andra måndagen i rad  :) , vi kanske borde göra det till en Måndagstradition, hihi  :P

  

 Glada Therese med den goda glassen Sandwich

 

    

Jag och Therese försökte fota oss på bild :P 

  

Jag och Therese på bilg, igen :P

 

  

Therese går glatt på catwalken.

 

  

och vinkar glatt till publiken :P

 

  

 

  

 

Sedan försökte vi ta hoppbilder men jag fick bara två bra med min mobil, tror therese fick fler hihi :P

 

Sedan gick vi till pressbyrån och köpte sega möss och sedan vidare till tågstationen där vi stod en stund för Therese skulle ta tåget tio över fyra men jag var tvungen att lämna henne 5 min innan för jag skulle till träningen.

 

  

 

Therese på tåget en liten stund innan jag fick gå  :)  hihi miss you already and the candy som Therese skrev :P

 

 

 

 

 


Maiara Walsh och Tiya Sircar till vampire diaries

Det är nu bestämt att Maiara Walsh och Tiya Sircar kommer att vara med i säsong 2 av The Vampire Diaries.

 

  

Maiara Walsh kommer att gästspela som Sarah, en high school elev som gillar att festa och vet hur man har en bra tid. Vi kommer att se henne i det sjunde avsnittet.

  

Tiya Sircar kommer att Amiee Bradley, en high school elev som blir inblandad i de onaturliga aktiveterna i Mystic Falls. Hon kommer dyka upp i det 23.e avsnittet.


Kort Resumé

I Lördags träffade jag Madde och Therese på fiket, där vi tog oss en god fika. Jag tog en vaniljmunk, Madde en chokladmuffins som hon brukar och Therese tog en wienerkaka/wienerbröd med choklad :D.

 

När vi hade fikat skulle vi gå hem till Therese men stannade till på en lekplats där vi glatt sprang omkring och fotade i cirka en och en halv till två timmar. Man kände sig liten igen men kul var det!! Efter det var jag tvungen att lämna dem ett tag för att åka till Ystad.

 

Kom tillbaka till Therese och Madde vid halv åtta och då gick vi ut igen men vart gick vi?? Jo till lekplatsen igen!! Vi var där ett tag men sen åkte Madde hem åtta och jag och therese tog bilder i mörkret, SKÅL FÖR NYA BANANER!! som therese sa hihi :P. Har inte så många bilder för att mitt batteri på kameran var slut men tog iaf två på kafeét :D

 

  

 

Glada Madde med Colan i högsta Hugg :D

 

  

 

och Therese skrattar och ser glad ut som alltid, beväpnad med sin kamera :D

 

 


Brave New World & Bad Moon Rising

Här är lite bilder från Vampire Diaries säsong 2 från avsnitten Brave New World och Bad Moon Rising  :D

  

 

 

   

   

      

   

   

   

   

   

   

   

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åh ser bra ut!!! Kommer säkert bli skitbra,LÄNGTAR till säsong 2 börjar!!!


Vampire Diaries tillbaka 14 Oktober

Ja Vampire Diaries kommer tillbaka den 14 Oktober igen, men då kommer de visa färdigt första säsongen, lite sent kan man tycka då det redan har gått typ fyra veckor av säsong 2 i USA då, men man hoppas ju bara att det inte blir uppeåll igen men det tror jag inte. Har redan sett resten av avsnitten men kommer säkert se dem på tv igen för de är så himla bra!!


Tränat

Ja då har man tränat med Johanna, hon kom hit vid sju och sen bestämde vi oss för att springa till på sjölandet men eftersom vi ej har varit där på flera håll så blev vi lite osäkra på vart vi skulle gå för allt var verkligen igenvuxet, så vi tänkte tvära men då kom vi till ett hav av Brännnässlor så vi gick tillbaka, hittade sen rätt väg, men glömde svänga så kom för långt så fick gå tillbaka en liten bit :P Ja hittade rätt väg till slut men marken var lite ojämn att springa på sen sist och stackars Johanna som nällade sig :(. Nu ska man se lite tv och sen lägga sig, skönt att man kan sova tre timmar längre imorgon. På kvällen blir det INSPARK, då tvåorna och  treorna kommer att försöka förolämpa oss, men har fått lite insider information av Julia :P nej men hihihon sa att våtservetter kunde vara bra att ha med.

Liten packlista till insparken
* Extra ombyte, tex tjocktröja
* Våtservetter
*Pengar
* Vanligt tågkort eftersom man antagligen kommer få ta tåget efter åtta, om pappa inte kan hämta mig :P.

Elise, Madde & Therese 4life

Okej bilden var egentligen mycket större så man såg texten och alla bilderna ordentligt, men hoppas ni ser bilderna och vad där står ändå, ser ni ej texten läs rubriken på inlägget det är det som står där :) Elise, Madde och Therese 4life, hihi nu skrev jag det igen typsikt mig, längtar så sjukt mycket till Lördag!!! Härligt det ska bli att få träffa er igen och att vara alla tre tillsammans, ett tag sen nu :D  


No comments...

Jahapp då var det dags igen för Elise att INTE blogga här igen, MEN har bloggat på http://elisejohanna.blogg.se så kika in där om ni vill. anv.elise lös.johannaelise. Ja skolan börjar komma riktigt igång nu iallafall, den första veckan var mest lek och aktivitetsdagar, tipsrundor m.m. Men nu har lektionerna kommit igång och man har redan fått lite läxor. Kom äntligen hem idag efter lite klydd eftersom tåget blev inställt så man fick åka buss istället, tur att man åkte med Paula och Rodrigo då så man inte var helt själv :P. Nu ska man städa rummet och sen ska man ut och träna med Johanna <3



Hade på mig denna rosa Say Cheese Tröjan idag från NEW YORKER
och ett par vanliga mörkblåajeans från LINDEX.

RSS 2.0