Därför vill jag vinna datorn i Fokis tävling!

Jag är emd i en tävling hos fokis.se där man kan vinna en bärbar dator, detta är min motivering:

Jag vill vinna en dator för snart ska jag börja på gymnasiet och är då i behov av en bärbar dator, just nu kan jag dock inte köpa en och min gamla har gått helt isönder. Därför skulle det vara bra om jag fick en dator då jag kan använda den till min utbildning och även kunna hålla kontakten med min familj som kanske kommer sig långt bort.

Grattis Mormor!

Ja igår fyllde mormor år och då var man först i skolan. Efteråt gick jag och Sofie och köpte presentpapper och en blomma för vi hade inget papper hemma och vi gav mormor en blomma och ett stort fotografi på mig och Sofie som hon hade sagt hon ville ha. Fotot var alltså större än en planch och vi har gjort likadant med ett foto på mig, bilder kommer när vi har satt upp den. På kvällen åkte vi till mormor och hon blev jätteglad för presenten. Vi åt tårta och kakor och drack coca cola men de vuxna drack kaffe. Fick även gjort lite matte igår och morfar kollade på OS. Kom hem vid typ halv elva och var skittrött så la mig direkt.

Idag har vi bara haft en lektion hittills och nu har vi rast. Idag har jag tröja, jeansleggins och kofta, nästan samma som igår bilder kmr när jag är hemma. Vi ses alla läsare :)

Smartiesglass!

Ja då var medlodifestivalen över och den som fick följa med erik till globen blev Andreas. Har precis ätit hemmagjord smartiesglass och det smakade likadant som den man får på MacDonalds om inte godare. Har sett lite på Beck emn ska se klart Wallander med Sofie så ska gå ner i källaren. Detta blir nog det sista inlägget ivkäll, imorogn blir det läxor och tror ej det blir träning för är bottenförkyld. Godnatt Alla underbara läsare!!

Hiss eller Diss?

ja då är det mellannummer i kvällens melodifestival som man nästan halvsov igenom. Själv tycker jag att kvällens startnummer inte var så bra men det fanns någon enstaka låt som var bra iaf men om jag ska välja någon så tar jag nog nummer 1, man Boy med Erik Saade som nyss gick till Globen!. Nej nu ska jag gå ut till soffan igen och göra min familj sällskap, förresten kissies inlägg om barn som blir modeller och sminkade är för det första rätt sent att skriva om jag menar det har ju stått om det på internet i över en vecka nu och för det andra så säger vissa att hon har stulit det från en annann blogg som jag nyss var inne på så frågan är, har hon stulit det eller har den andra personen gjort det? Den enda som kan svara på det är nog Kissie själv så alla andra kan ju sluta skriva att hon stulit det för ingen annan vet ju det mer än Kissie själv!!

Tävlingen gick dåligt.

ja då gick man upp tidigt imorse för att man skulle på simtävling. jag typ halvsov i bilen dit. Tävlongen gick dock inte så bra när man fick två sekunder vöer pers på frisim, en sekunds pers på medley men blev diskad för något som nan inte ens gjorde och tre sekunder över pers på ryggsim. Nöjd? nej! Allt gick dåligt men trode det skulle gå bra är förkyld ockås så det kanske var därför. Nu ska man äta pizza med familjen, mormor och morfar, gott!! Har drukcit varm choklad och ätit russin. Har juts nu skitont i magen, jag har väl druckit upp hela simbassängen idag :P.
Nej nu ska jag duka och hoppas man får coca cola till, det skulle behövas, vi ses :D

Följ med mig via Bloglovin!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1100943/?claim=qew63g8qnum">Följ min blogg med bloglovin</a>
Hej alla nu har jag gjort så att ni kan följa min blogg via blogglovin, det blir nu enklare för er att hålla reda på min blogg så börja premunenera och jag ska uppdatera mycket!!

Selma! Så söt!

ja idag var man först i skolan och sen simmade man. passet idag gick bättre än vad jag trodde det skulle men 100 ingen uppifrån gick  sådär:( . Efter träningen träffade Johanna och jag en jättesöt tjej i bastun som hetet Selma, hon var så söt!! kan fortfarande inte smälta det!!. Har ätit nu men sitter och dricker varm choklad för jag fryser :).
ush imorgon ska man ha Nationella Proven svenska läsförståelse , hoppas det går bra men vi har ju ändå läst igenom alla texter så lite förberedd är man ju.  nej nu finns inte så mycket emr att skriva , men kan

God Morgon alla läsare!

Ja detta blir mitt andra morgoninlägg och idag har jag faktikst tid vid att sitta framför datorn på morgonen.
Ingen av våra lärare i stjärnhuset(där jag går) bor i Skurup  förutom Adam som är sjuk ,så de har svårt att köra hit och deras tåg är försenade så vi börjar inte förrän tio över nio idag och vi slutar vid två så går i skolan ca 5 timmar idag. Alla som åker skolbuss kommer inte till skolan idag eftersom alla skolbussar är inställda i stort sett alla kommuner idag. Tog en grå tröja idag med mörkblå jeans idag mne har bara tajtsen på mig nu för orkar inte ha jeans nu. Vi ses senare i eftermiddag alla och kommentera nu MYCKET!!

Namnlöst

Ja igår blev man rätt trött på träningen men jag tyckte ändå att det gick rätt bra. Åkte hem med Johanna efter träningen och det var mkt skoj. Idag blev det snöoväder och bussbarnen fick åka hem tio i tre ibland önskar man ju att man också åkte buss men vi borde också få gå hem tidigare för vi kanske går och halkar på vägen hem och slår ihjäl oss?? men det tänker de minsann inte på! Har inte skriivt på någon dag men har inte haft mcyket att skriva om emn håller på att försöka göra en header till J och min blogg:) men Johannas blir bättre.
Kom igen nu och kommentera om vilken vi ska ha!!!
Imorogn blir det skola som vanligt och sne måste jag göra klart skivomslaget och svenskan som jag är nästan helt klar med men vi ska jobba med det i skolan imorogn. Idag på svenskan läste vi igenom häftet med texter till Nationella provet. Vår lärare Adam är sjuk så igår fick vi sluta tidigare, idag fick vi vikarie och förra veckan hade vi håltimme.Han har fått magsjuka så man hoppas att man inte själv blir smittad.
Nje nu ska jag fixa klart headern och se å film med Sofie. Vi ses// I Know you Love me:P

RSS 2.0