Julklappar

ja var och köpte lite julklappar i helgen och jag tänkte ni kunde få ett litet smakprov men dock inte alla klapparna för vissa brukar gå in på min blogg och de ser ju det i förväg så lägger in lite av klapparna men säger inte vems det är förräns  de har fått dem. Ni kan ju gissa vilken som är till vem.

Julklapp 1:



badskum och...


.. badbomber.


Julkklapp 2:



En ansiktsmask och gamndcreme( hittar ingen bild)

Julklapp 3:



En bok om olika mönster man kan lägga på en pärlplatta med pärlplatta och pärlor till.

Julklapp 4:

En chokladask från cloetta jag inte hittar bild på, inte aladin elelr paradis utan det står bara cloetta.
De andra julklapparna håller jag på att komplettera så det får räcka så länge.


21 december!

Ja då var man i skolan idag då men idag var det pysseldag så man bakade lite och försökte bygga ett pepparkakhus men det blev jag inte klar med. Sedan blev det städning, godis och film och vi slutade klockan två idag:D. Annars brukar man ju sluta vid 4 tiden. Har presic kommit hem och har inte så mycket att göra men ska gå och äta pepparkakor och dricka varm choklad.

Igår var det ju mycket snö så då fick man först hjälpa till att skotta här hemma och sen gick man och åkte pulka med Johanna, Emma och Johanna H. Det var mycket roligt fats man trodde att man skulle åka in i varandra hela tiden så man bara akta johanna,johannaaaaaaa. hahah dte var mycket kul iallafall och dte skulle man klart vilja göra om.

Manfall

ja som Johanna skrev innan höll jag nästan på att missa tåget i måndags för att vi slutade lite senare och jag fikc gå dit. När jag kom till biljettaotumaten stod där en massa folk som skulle till Malmö och försökte trycka biljett och då kommer såklart tåget till ystad och man börjar ju irritera sig lite på de där framme. Sen kommer någon och säger att de ska släppa fram de som ska till ystad och jag får gå före, får min biljet jättensabbt eftersom man är så van och sen vänder jag mig om och ser att dörrarna är öppna, johanna sara och de andra är typ 3 dörrar bort så jag börjar springa, då hör jag någon som bara säger det är lugnt en barnvagn ska ut först men det var ju vid första dörren så sprang till Johanna som hade mina saker och hoppade på tåget.

I tisdags hände inte så mycket mer än att man fick tillbaka arbetet på syslöjden och skulle göra en ram. På orkestern hade vi julfika och jag proppade i mig kakor, julmust, kanelbullar och pepparkakaor så jag höll på att sprängas.

Igår fick jag städa mitt rum och ställa upp alla tomtarna, bilder kommer ivkäll eftersom jag är i skolan.
Idag i skolan är vi 10 av 23 i klassen varav 2 är sjuka och resten är insnöade elelr åker buss och kunde inte komma hit. Vår lärare Adam är också sjuk så nu får vi hela lunchen plus en timmes lektion som rast så har nästan två timmars rast. Får sluta tidigare eftersom vi "franskabarn" inte har några läxor.

 Vi ses, liten uppdatering men detta är typ allt som hänt förutom att jag har lagt på mig en förkylning XD

RSS 2.0