schoolweek

Hej allihopa jga har ju varit i skolan nu dessa tre dagar. var ledig idag från nio till halv tolv för att spela konsert för rutger och mariaskolan men vi blev klara vid elva. På hemkunskapen gjorde vi tårtor och min och Thereses tårta blev faktikst ganska god, godare än vad jag hade hoppats på. VI hade vaniljkräm inuti och sen choklad och strössel ovanpå. Efter skolan gick jag och Therese till centrum ochm kollade på kläder och lite annat smått och gott, vi skulle egentligen ta en fika på konditoriet men vi orkade verkligen inte någon fika efter att ha ätit tårta på hk:n.
Jag köpte bland annat en body lotion som jag tor blir bra nu i sommar. Sen gick vi hem till mig och gjorde lite olika saker innan Therese gick hem. Åt sen och städade mitt rum och sitter nu här och skirver och just det en sak till om ni känner er för att ta ett dop i helgen så öppnar badet nu i helgen och det är gratis inträde både lördag och söndag.

Puss och Kram Skumbanan som jag ibland brukar säga hehe:)

Bakdags!

Hej allihopa söndagen spenderade jag med att först vakna vid sju när min pappa och lillsyster gick upp för de skulle på tävling och sen sova igen till tiotiden, gick ner och såg på tv innan jag åt frukost och bakade sen dumlekakor som var väldigt goda faktisk yum yum. Sen satte jag mig vid datan och fixade med min design på min blogg. flyttade bland annat upp datumet på inlägget,bytte bakgrund och fixade test i slutet av varje inlägg och håller just nu på att fixa med min nya header som jag planerar att vara färdig med i slutet av veckan.
Gick sen med några av kakorna till min mormor där min kusin på sex år var. Lekte med honom i en timme och sen åkte han hem ochjag gick hem. Kom hem och kastade återvinning och såg sen på desperate housewives och gossip girl. Efter gossip girl var jag med Therese och sen gjorde jag inte så mycket.




Kakorna innan ugnen...



... Kakorna efter ugnen.

Puss & Kram...

En lyckad dag!

I Fredags åkte vi in till Malmö(totalt 13stycken från klassen) och spelade laserdome.
I den första omgången var jag inte så bra men var mycket bättre på de två andra,på den ena rundan gick jag och sköt en och som fäljd fick jag fem efter mig som jagade mig en stund och sen blev jag jagad av en till.
Mitt lag förlorade hela tiden men var ganska nära en gång men det var roligt i alla fall.

Efter laserdome åt vi på burgerking och sen gick vi till Entré och gick in i några affärer bland annat new yorker, cubus och yves rocher som har en massa bra skönhets och kropssprodukter.
Efter en timme åkte de flesta hem men jag och Therese var kvar i en timme till.

Jag köpte bland annat en blå tröja med tryck på inne på New Yorker och ett par svarta shorts på H&M jag funderade på att köpa en handkräm på Yves Rocher ska nog åka in där ganska snart igen och köpa lite saker från bland annat Yves Rocher. Blev som sagt en väldigt lyckad dag.

Ha det bra!

Fotodags!

Hej allihopa var ute  innan och fotade lite och här får ni några bilder att njuta av sålänge:



























har haft mycket att göra - nu uppdateras det.

Hej jag har haft väldigt mycket att göra nu de senaste veckorna pågrund av alla konfirmationer hit och dit och en massa andra saker också, jag har därför inte hunnit skriva så mycket här så nu blir det en uppdatering.

Under dessa veckorna har jag:
* varit på Thereses konfirmation
* Varit på Malins konfirmation
* Själv blivit konfrimerad
* varit på prao
* gjort praouppgifterna
* Gjort klart so arbetet
* Gjort färdigt kapitlet i matten
* Gjort färdigt nästan alla övningar på franskan.
och så har jag gjor en massa andra saker också som skulle bli flera sidor långt om allt skulle skirvas här.

ja jag blev nöjd med min konfirmation a alla fall och jag en massa fina presenter, blommor och såklart pengar!

Av mig och Malin fick Therese en väska och jag gav malin ett halsband.
Det har varit roligt på praon och det var mycket roligare att praoa på posten än jag trodde och nu till skolveckan....

Måndag: kom tillbaka till skolan och blev cirka två minuter sen till första lektionen och de hade nästan precis börjat annars en som en vanlig skoldag.

Tisdag: Lämnade in nästan allt till son förutom några uppgifter jag hade hemma och som vabnligt där också lämnade också in praodagboken och redovisade

Onsdag: Lämnade in de andra uppgifterna till so:n och vi mixade färdigt spökhistorian på engelskan och sen var det som vanligt blev släppta senare på hemkunskapen annars inget annat.

Och nu på Torsdag är det lov och på Fredag blir det Laserdome med klassen vi ses där alla som kommer!!


Unna dig själv en sommardricka.

hej allihopa i hopp om att få mig själv att må lite bättre och få hit sommaren passade jag på att göra en somrig dricka. Jag tog först ett fint glas som jag tyckte såg somrigt ut och sedan hällde jag i vatten men inte ända upp, sen skar jag en citron och pressade ut några droppar i vattnet, efter det tog jag en saftflaska och hällde i lite saft men det blev inte så mycket färg så jag hällde i två droppar röd karamellfärg för att få den röda färgen som ni ser på bilden som grädde på  moset skar jag en skiva av citronen och satte fast på glasets kant och sedan tog jag två sugrör i fina färger och stack igenom citronen och det blev faktiskt gott tänk bara på att ni inte tar alldeles för lite saft så det blir äckligt smaka och njut av sommaren!!




Min goda och härliga sommardricka:)

Myspys i mysbyxor

När jag kom hem från posten idag fick jag tyvär feber så jag gick och vilade för att kunna bli bättre imorgon så att jag kan komma till posten igen. Sen unnade jag mig en stund i ett par härliga mysbyxor och bara tog det lugnt, det kan inte hjälpas men jag tycker att mysbyxor är otroligt sköna och de är inte dyra heller.

Detta är några exempel på mysbyxor från Nelly.com:


Första dagen på posten.

Gick upp vid sextiden eftersom de hade ändrat min tid från 8.15 till 7.00. Kom dit vid sju och fick förts sortera brev sedan fick jag stämpla blanketter medans jag väntade på Karin. När karin hade kommit skrev vi lappar till folk som hade fått paket och sedan sorterade vi distrikt 32:s brev eftersom Karin har hand om det distriktet man sorterade breven efter vilken gata och gatunummer(detta kallas för att kamma). Sedan åt Karinn frukost så det blev två frukostar för mig idag och sen cyklade vi ut och delade ut posten och jag fick en postcykel, det var vingligt att köra i början pågrund av korgaran men det gick bra sen. åt vid 12.00 på skolan och kom sedan tillbaka, fick stämpla fler lappar och sen kom b-posten så jag fick hjälpa till att sortera den, när det var klart var Karin fortfarande inte tillbaka efter brevbärningen så jag fick börja att kamma hennes post och sen slutade jag.
Jag hade faktiskt en skoj dag och det var roligare än jag trodde.

Helgens simtävling....

.... Gick mycket bra och jag persade på allt, någon lagkapp blev det dock inte men dte var kul iaf.
Klarade av mitt mål på 200m medley med att få minst 3.15 eftersom jag fick det på träningen och dte var 4s pers.
Fick istället 3.10 och gjorde hela 9s pers så blev jättenöjd.

Kunde tyvär inte komma på seriesim i lördegs för att jag var på min sista konfirmationsläsning men Ystad kom iaf till dimension 1 !!!!


Resumé av den föregående veckan....

jag har inte haft tillgång till datan på ett tag nu och har därför inte kunnat skriva så mycket så här får ni en resumé av förra veckan.

Måndag: var först i skolan och sen det gamla vanliga.(simma och läxor.)
Tisdag:skola och sammma som måndag.
Onsdag: nej ush nu börjar man ju får hjärnsläpp, var i skolan iaf och sen på tvärflöjt gjorde nästan allt till so:n, var också på konfirmationen och blev fotad.
Torsdag:Sista dagen i skolan och vi hade orientering jag,Pernilla,Sara och Lina virrade runt jättemycket vid  kontroll 3 o 4 men vi hittade i alla fall alla kontrollerna.

Ja och nu de två närmsta veckorn v.19-v.20 ska vi ha prao så vi får se hur det går, jag ska i alla fall vara på posten.


Therese blir konfirmerad

Ja jag har inte haft tillgång till datorn på ett tag och tänkte därför berätta om thereses konfirmation.

Förts var jag och Malin i kyrkan och kollade på själva konfirmationen och efteråt hände det en liten incident med Malins kamera men dte fixades igen.

Efter kyrkan gick jag och Malin hem till mig och hämtade presenten(en väska från mango) innan vi gick hem till Therese på konfirmationsfest. Det gick mycket bra och vi träffade thereses kusiner. Madde gick när vi hade ätit lunchen för hon skulle på dans. Vi gjorde massor av skoj också och dte blev en lyckad kväll!

RSS 2.0