Måndag på ÖP

hej allihopa efter att jag ( Elise) legat en hel helg i sjukdom och därför inte kunde tävla har jag blvit frisk igen och idag (måndag) har jag följt med Julia till hennes klass på ÖP för att hölsa på. Hittills har vi haft kemi och matte, vi har också ätit lunch och det var rätt gott fats e hungrig igen så ska äta min clementin. Just nu har vi håltimme i en och en halv timme för vi ska ha kemilaboration också är det två grupper och vi är i den sena gruppen idag. Blir ingen simning idag eftersom jag slutar kvart över fyra och måste repetera till ett franskprov imorgon som är JÄTTEviktigt it's the one and only sen sätter hon betygen. jag har ju varit inne på facebook nu för en gångs skull och rensat upp imin gård på farmville som var hur stökig som helst men nu är jag nöjd med den och har gått upp i två levlar.

Vi ses Kram Elise.


cocoo.se

Hej rä emd i en annan tävling hos foki nu där man får välja vad man vill från www.cocoo.se  henne blogg är http://foki.blogg.se  och www.fokis.se
Om jag blir en av vinnarna vill jag ha ett sånt här halsband:



Julklappar eller som present??

Hejhej surfade runt lite på internet och hittade lite roliga saker som man kan ge som julklapp eller födelsedagspresent.

 Ge bort en chokladfontän, verkligen gott!!










 Detta är en vetekudde men i form av en nalle och därför blir det ju också gulligare med en vetekudde.




 Och sit men inte minst hittade jag Britney Spears parfym in curios, ge bort en väldoftande parfym i present:)





skola

Hej alla sitter nu i skolan och har en liten rast. Gjorde inte så mycket igår förutom att jag var barnvakt åt min grannes barn, det var faktiskt väldigt roligt. Har jätteont i huvudet idag men ska ta en huvudvärkstablett så går det nog över. Finns inte så mycket mer att skriva om skolan vi ses allihopa.


Frågestund??

Hej alla jag har upptäckt att min blogg inte har någon frågestund jämfört med andra bloggar och det är ju lite tråkigt så för att göra det lite roligare tänker jag införa dte, det blir ju inte bara roligare för mig för att jag får svara  på frågor utan ni får ju veta mycket mer om mig ni skulle veta annars så fråga på nu då. Svaren får ni förmodligen på onsdag. Ni kan fråga allt mellan himmel och jord.



Coca Colas utveckling.

Hejsan var och kollade på bilder då jag hittade dessa bilder på coca cola flaskor, den första bilden är en bild som visar coca cola flaskornas utveckling genom åren och den andra visar några special designade flaskor.



Från vänster till höger så är flaskorna från: 1899 - 1900 - 1915 - 1916 - 1957 - 1986.

jag tycker att flaskan från 1915 ser lite rolig ut i formen och flaskan från 1899 har ju en vanlig träkork.



Designade flaskor, Hot or Not?? Lämna kommentar.

Iphone Tävling

Hej jag är med i en Iphone tävling hos foki.
Hennes blogg är: www.foki.blogg.se men man kan också gå in på www.fokis.se
Det tillbehör jag tyckte bäst om och som jag ville ha var ett svart skal med blommor i strassdiamanter, länken är:http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Diamond-Black-Leather-Case.html


The midnight sun.

Hej alla Twilight - fans, visste ni att Stephenie Meyer som har skrivit historian om Edwards och Bellas kärleksförhållande gentligen skulle ge ut en femte bok som kallades för " Midnight Sun" men efter någon ur hennes släkt hade publicerat en sida ur boken la hon ner det och skrev aldrig färdigt den.
Egentligen är det ju bra marknadsföring att publicera en sida ur boken för då  läser ju många den och vill köpa boken sen när den kommer ut för att de vill se fortsättningen. Midnight sun handlar om Bellas och Edwrads förhållande från Edwards vinkel istället för Bellas. Jag tyckte i alla fall at hon skulle gett ut den. Vad tycker ni själva? Kommentera gärna vad ni tycker.


New Moon

Har varit och sett på new moon igår och den var verkligen jättebra, jag tyckte den var mcyket bättre än twilight. Frågan är ju om det beror på regissören eller om det beror på att de hade en bättre budget för denna filmen?? men bra var den i alla fall.
Efter bion blev det hem till mormor innan jag fick ta tåget till Svedala kl 19.25 och åkte hem till min kusin som fyllde år. Var där sen jättelänge på kvällen och gjorde skitroliga saker.

Skulle egentligen simma idag men mår inte alls bra:(
Får se hur dte blir imorgon




Outfiten från måndags.

Måndagen var ingen speciell dag utan mer som en vanlig trist måndag och tristare blev den när man inte fick träna för man skulle vaccineras dagen efter och inte kunde åka tåg med Johanna.
Outfiten blev i alla fall mysig på en trist måndag och jag gillade verkligen de nya kläderna från Malmö har även köpt ny jacka , haldsuk , mössa och vantar och skor bild kommer på det senare.
I Måndags hade jag i alla fall på mig en lång topp med paljetter på och en grå stickad kofta som var jätteskön också ett par svarta leggings till hade jag mina nya skor som tyvärr inte är med på bilden men det kommer bild på dem sen.





Ni får stå ut med att den ena bilden blev lite mörk och skit i att mitt huve ser knäppt ut på det ena det är  kläderna ni ska se kanske tar bättre bilder sen som jag lägger in senare, ni fårs tå ut med att visa bilder blir bra och att vissa blir mindre bra:):P

 P.s. Älskar att datorn fungerar igen den kraschade innan D.S.

Plågad av vaccinet??:S

Fick då svininfluensavaccinet i skolan i tisdags var lite nervös men försökte lugna ner mig själv och sen när man börjar känna sig bättre börjar calle prata om att han fick åtta sprutor på 5 min och att det är skönt också vidare hihi:P. När vi skulle få vaccinet fick vi gå in genom matsalen och sen blev vi uppropade i bokstavsordning. När vi skulle få sprutan sa hon att man skulle slappna av i armen för det gjorde mindre ont, när hon satte in den tyckte jag inte att den kändes så mycket utan bara att det spändes lite i armen men sköterskan frågade om det gjorde ont och om jag slappnade av så sa jag att det inte kändes så mycket utan bara spändes lite och att jag slappnade av och då så sa hon att jag såg plågad ut. Plågad?!? Det kändes ju inte så mycket som jag trodde det skulle hur kan man då se plågad ut? Det måste nästan varit nervörsitet hon såg hihi. Sen fick vi kex och saft men det hände inte så mycket på hela dagen förräns på slöjd lektionen som var sista lektionen vi hade på dagen då började jag få ont i armen så dte blev ingen tvärflöjt och på kvällen när jag var hos mormor fick jag feber så det blev till att stanna hemma och fick även stanna hemma på torsdagen för jag hadef ortafarnde lite feber kvar men det blir nog skola på fredag igen eftersom jag mår bättre nu.

 En liten gris passande till svininfluensan , Babe från filmen med samma ´namn:)


RSS 2.0