Hemma Igen

Ja nu har jag ju inte skrivit ett tag men det är för att jag varit sjuk och har varit på klassresa i Prag. Klassresan var mycket rolig men tågresan dit kändes väldigt lång och det tog över 12 timmar. Nu när man kommit hem igen och tillbaks till skolan känns allt bara så ovant med alla arbeten som måste göras osv. men det är bara att sätta igång så man hinner bli färdigt med allt i tid. Nu ska jag se på säsongsavsnittet av Gossip Girl som jag inte hann se hela av igår. Ha det bra och glöm inte att kommentera och besöka http.//elisejohanna.blogg.se anv:elise lösen:johannaelise

Lite bilder från Prag:




Det var lite bilder kommer kanske fler sen.


Godmorgon läsare

Godmorgon Alla läsare!

Eller godmorgon klockan är över 13.00.

Nu ska jag börja med alla läxor idag men egentligen är det inte så mycket men det ser mycket ut.

Får ta tag i det innan pappa kommer hem från mataffären så jag hinner något för när pappa kommer hem ska vi sätta upp min nya säng som pappa kom hem med i fredags!  Äntligen har jag en säng istället för en tältsäng som man får ont i ryggen av.

Märker att ni har slutat med att kommentera men fortsätt med det, det är väldigt kul att se era synpunkter både bra och dåliga :). Snart kanske vi kommer ha en frågestund och då hoppas vi på MÅNGA frågor.

Hejs sålänge/ Elise




Bild från några dagar sen.
Kamera: Sony DSLR A230

© Copyright, elisejohanna.blogg.se & elisesvensson.blogg.se

Om du vill ha någon bild så fråga innan du tar.:)


lite bilder

hej tänkte visa lite bilder som jag tagit med min otriligt bra systemkamera, en SONY DSLR A230.






Godmorgon - ett tag sen.

Hej allesammans nu var det ett tag sen jag skrev här - Igen.  Det är iaf April nu :).  I Maj ska klassen åka på klassresa till Prag men vi har fortfarande inte fått in alla pengar så därför ska vi ha en vårmiddag med underhållning :). Jag har fått reda på att jag kommit in på NV på gymnasiet och hamnade i NVB :).

Idag ska jag göra lite läxor eftersom jag eventuellt ska simtävla imorgon och ska på musikläger nästa vecka :). Blir lite klyddmed religonredovisningen då men det ordnar sig och på onsdag ska vi ha nationella prov i NO i kemi. Jag har nyss ätit frukost med familjen, lite sent 20 över 11 men var trötta idag- Nu ska jag gå och göra migirodning och sen vattna blommorna, städa vasken och sen läxor.

Hoppas ni vill fortsätta att läsa min blogg och nisom besöker får kommentera så jag vet om någon gör det annars får jag göra något åt det. :)

RSS 2.0