Bilder från idag :D

Tog som sagt några bilder innan idag när jag och Therese va och hade hemmaspa!! Det var riktigt roligt och denna dagen var bara så rolig, detta måste vi göra oftare Therese och vi måste va oftare med!!! :DBilderna kommer nu fast de flesta blev tyvärr jättedåliga :( men först några bilder när jag skulle möta Therese :D <3

 

 

 

 

Inte så bra bilder precis de kunde blivit bättre men jag testadebara kameran snabbt eftersom den hade ställt om en massa inställningar och sånt av sig själv och nu kommer bilder från när vi hade spa men varning de blev ej så bra.

 

 

Gott med rulltårta på spa!! :D

 

 

Början till ansiktsmasken :D

 

  

Honung :)

 

  

 

Klar med ansiktsmasken :)

 

Skratta INTE nu okej, men på denna bilden kommer jag se jättekonstig ut  men man får väl bjuda på sig ibland:P

 

  

 

Ush jag ser HEMSK ut och jag vet att gurkorna ligger snett men de åkte ner precis när jag skulle testa att fota eftersom jag inte såg något för gurkorna :P


Godis och Film

Ja då har man tränat och det gick faktiskt mycket bättre än vad jag trodde det skulle, bara fickkraft och simmade utan att komma efter :) Wehooo äntligen går det bra igen. Nu sitter man här med en skål godis och ska se film så finns väl inte så mycket att skriva. Imorgon blir det Malmöfestivalen och Johanna KANSKE ska med men vi får se hur det blir. PÅ Söndag blir det eventuellt Malmö med Therese :)



Ser helt konstig ut på bilden men det får duga :P

Nogger e gott

Ja då har man varit hos Johanna innan idag och spelat xbox, wehoo kul :) Sen kom man hem och åt och nu kollar man runt på lite sidor och tjattar med UNDERBARA MADDE <3 saknar dig ,vi måste vara snart och detsamma gäller dig  Therese <3. Innan åt man Nogger och snart ska man se film :D.

 


LISEBERG VAR BÄST!!

Ja jag har ej bloggat ngt idag men igår var vi i Göteborg och det var sjukt kul!! Först gick vi på avenyn och det var kul fast jag hittade inget, men sen blev det Liseberg!!! Liseberg var jätteroligt och vi åkte varje karusell flera gånger, skönt när det inte var så mycket  uppskjutet och Johanna bara vänta lite är inte uppskjutet där framme? så vi slutde sjunga när vi kom förbi där så vi bara kollade på de som stod i kö. När vi åkte kållerado( de med däcken) så hade vi först tur men sen andra gången så stannade vårt däck under en som sputar rakt ner så man fick vatten överallt innanför tröjan ochi skorna ush. Sen skulle vi fota i kristallsalongen ( den med alla speglar) så hade vi såklart gått förbi den en gång innan men det tänkte inte vi på så vi gick åt fell håll och kom till barerna och sånt hihi men då såg iv en massa folk som dansade så vi kollade lite när vi gick förbi, lite  trevligt faktiskt :P. Så var där poliser med så sa vi ooh vi fotar oss med dem och säger att de är vår största idol men det gjorde vi inte ;P Resten av kvällen åkte vi mer, åt och innan vi gick åkte vi Lisebergs ´banan en gång till men då regnade det så man fick jättemycket i ögonen och när vi kom ner såg det ut som om vi hade tagit en dusch :P sen pratade vi lite i bilen men sen somnade man och vaknade i omgågngar, sen kom man hem pratade med mamma och la sig och nu är man hos JOhanna och ska spela bandhero :)

Liseberg!!!

Ja idag har man inte gjort så mycket vaknade nio fast var sjukt trött och fick ont i huvdet eftersom jag inte alls sov bra inatt så somnade om och vaknade lite senare. Åt frukost och gjorde mig iordning, såg gossip girl och spelade guitar hero en halvitmme med Sofie. Sedan blev man hämtad och åkte till simningen. Tyckte passet var lite jobbigt och speciellt 800, kom ingenstans, kändes som att simma i cement. Mitt i träningen när vi övade kickar så fick vi hoppa upppå kanten och göra sittups och sedan simma till andra sidan och göra sittupps vi bara skojar du? men det gjorde han inte. När vi skulle göra de sista sittupsen så när jag gick på en stenplatta så bara den trillade ner i marken och sedan en till :O jag bara va vad händer?

Nu har jag tagit fram allt till imrgon, LÄNGTAR SOM IN I!!!!!! Tänkte lägga mig lite tidigare eftersom vi åker 7 imorgon bitti. NU ska jag se film så blir inget mer bloggande för mig.


00.30

La mig för snart en timme sen för att orka träna imorgon men såklart kan man inte somna och sjukt varmt är det också. Hämtade nyss datorn så nu ligger man i sängen bloggar, brukar elise blogga vid denna tiden? Nej men kan ju som sagt inte somna och har sjukt tråkigt. Imorgon blir det nog att va lite med Johanna <3 innan träningen och hoppas att man ej får ont i axeln då och att det inte är jobbigt pass men nu i början så är passen ganska bra. Nu ska jag kolla runt på lite sidor och sen ska jag försöka sova igen men vi får se hur det går :P.



superkass bild jagvet,men hoppas ni ser att det är jag iaf :P

Liseberg here we come

Idag gick man upp vid tio, gjorde sig iordning, städade, gjorde pannkakor,åt och cyklade till kommunhuset för att hämta tågkortet till gymnasiet. Efter man hade hämtat tågkortet träffade man Johanna :D och sedan var vi i stadsparken och fotade (lekte) med systemkameran. Efter det åkte vi hem till henne och var på datan och spelade tom och jerry och need for speed på xboxet och denna gången vanna faktiskt jag också en gång. Efter några timmar skulle man hem och äta och sedan blev det Johanna igen. När jag var hos Johanna ringde mamma och pappa och sa att de hade snackat färdigt om Liseberg på Onsdag och Jag fick följa med!!!!!!!!!!! WEHOOOO, efter det blev kag och Johanna helt galna, det kommer att bli sjukt kul!!. Nu ska jag läsa lite på datorn och sen ska jag sova för ska orka träna imorgon :).

 

xoxo elise


1.a träningen

Ja idag har man först varit på badet ett tag med sofie, sen körde man och hämtade en bok på biblioteket och sedan till affären och handlade lite saker. Kom sedan hem åt och åkte till simningen som började idag,ändå lite skönt. Träningen gick väldigt bra faktiskt och det kändes skönt att vara i vattnet igen där man hör hemma,äslkar simningen av hela mitt hjärt även om det kanske inte alls känss så :P. Imorse tog man det lite lugnt och läste och såg på tv innan man gjorde sig i ordning, Nu har man värsta speeedaaaaaadeeee chatten med johanna, ni skulle sett oss helt galna är vi. NU ska jag snart se gossip girl och sedan lägga mig, tänkte lägga mig lite tidigare idag eftersom man ska på morfars 70 - års fest på Torsdag och den kommer hålla på hela dagen och kvällen så vill ej bli trött då :P.


Inlägg NU!

Redigerade också lite bilder nu för det är kul men de blev kanske ej så bra ,men roligt var det iaf. :P


Inlägg från imorse

Ush vädret idag är verkligen inte trevligt, snart ska iväg med mormor till ett museum i Lund så det blir inte så mycket uppdatering idag men bilderna från Svaneholm kommer ikväll :) -äntligen!! :P. Vaknade halv tio idag och somnade vid ett. Vi ska åka om en halvtimme så måste fixa det sista nu.

Bild från igår när Sofie fick för sig att göra frisyr på mig och det blev flätor.

Idag har  mitt hår blivit såhär vågigt och min outfit idag är denna randiga tröjan frpn stadium och ett par vanliga jeans från H&M


Madde och jag leker med webben

Här kommer bilder från när jag och Madde lekte med webben i tisdags, de andra bilderna vi tog kommerm också att komma och även de vi tog med Therese men hinner inte lägga upp dem nu MEN de kommer  

 

  

 

 

                             


Onsdag,Torsdag,Fredag

Ja i onsdags när Madde hade åkt hem så sov man över hos Johanna och då kom Robin tränare :) men tyvärr så tog han ej med sig xboxet och cod :P. Vi köpte bland annat ben and jerry glass som var mcyket god och sjöng singstar och gjorde så vilät som ekorrar. På kvällen såg vi Gossip Girl + att vi gjorde en massa annat kul.

 

Igår fikade man med Madde och Therese på konditoriet och det var mycket roligt, efter det gick vi och kollade i lite affärer och jag köpte en bikini   :D Efter vi hade shoppat eller vad man ska säga gick vi hem till mig och fotade med min kamera och vi bestämde att vi skulle sova över. Efter ett tag åkte Madde hem sålänge och jag och Therese gick hem till henne, hennes föräldrar var dock ej hemma men det löste sig. Efter ett tag kom vi till Madde och då tog vi ett kvällsdopp i hennes pool som var 28 grader varm för de ska värma upp den inför en fest i helgen. Sedan såg jag och therese filmoch Madde lyssnade på musik.

Idag vaknade jag och Therese klockan elva men vi trodde den var tovl men sen la vi oss och vila igen. Therese åkte hem vid tolv för hon skulle åka och bowla med sin familj men jag stannade kvar och när jag och Madde hade ätit frukost badade vi i poolen, denna gången var det 26 grader men det var ändå jätteskönt ochvi hade bland annat vattengympa och ett träningspass i poolen. Pappa hämtade mig vid tre och sedan har jag bara latat mig förutom att gå med återvinningen. 


ej bloggat på ett tag

Ja jag har ju inte bloggat på ett tag igen som ni ser men jag har fulltupp nu på sommaren och jag bloggar ju som sagt på elisejohanna.blogg.se mer nuförtiden men jag älskar att blogga med Johanna men saknar ändå min egen blogg på något vis, Ja nu kommer det komma lite inläg sen de senaste dagarna.


RSS 2.0