Måndag 2/2

Idag gick jag till skolan som vanligt och på elevens val gick jag till bilden och kollade på thomas holm som är en konstnär jag fick även måla. Jag simmade inte idag och inget speciellt har hänt. På gympan gjorde vi biptestet och jag fick 7,2 kanske inte så bra men bättre än sist iaf Julia fick 10,3 jag ska slå henne nån gång hehe.

Ja men jag kommer på simningen imorgon iaf vi ses då



Jul och annat

Hejsan nu har det ju varit jul och nyår och allt möjligt så man har inte riktigt hunnit skriva. Idag var jag i alla fall på simtävling i Eslöv där jag simmade 100m frisim,100m bröstsim och 100m ryggsim.

På frisimmet persade jag med en och en halv sekund och fick pris på bröstsimmet med 3 sekunder och ryggsimmet fikc jag ca samma tid som innan. Sofie tävlade också hon simmade 100m frisim och 100 bröstsim men hon har nyss varit sjuk så det blev inga pers idag men hon kämpade jättebra. Julia fick silver och brons medalj och var 7 hundradelar från guldet och hon blev arg som en geting hon kanske tar i mer nästa gång då?? Nästa helg ska jag se på Jesus Christ Superstar med konformationen. Pappa har ju fyllt år också och jag ochSofie gav honom en tidning och en nyckelring. Pappa bjöd på kladdkaka på jobbet som jag bakade och de tyckte de var gott.


Ja det var allt idag vi hörs !vit ros


RSS 2.0