Mamma Fyller år/ Simtävling i Burlöv.

 Nu i helgen har det varit den sista simtävlingen för säsongen i Burlöv + att mamma har fyllt år.
Simtävlingen gick väl sådär började med 200m frisim och det blev fel i den ena vändingen vilkte gjorde att jag tappade jättemycket tid och fick därför inte så bra tid på loppet. Simmade sen 200m medley på söndagen och blev lite yr innan jag skulle simma för jag antagligen hade druckit för lite men det gick väl också lite fel och frisimet i medleyt simmade jag på 46sekunde jag som annars brukar simma ca 37 sekunder. Den sista sträckan var 100m frisim och det gick mycket bar fick bara en sekund över vad jag har haft innan och det var i 50m bassäng så det hade blivit pers i 25m bassäng.

Mamma fyllde år igår och då hade vi lite gäster på besök, vi åt en massa god mat och hade en massa skoj.


Ystads Festivalen/Sista Träningen

Hejhej alla tog tåget in till Ystad i Onsdags för att servera på Ystads Festivalen och det gick faktiskt mycket bra fast jag inte hade gjort det förr men det var inte så svårt, man behövde bara ge mat till de borden man hade blivit tilldelad och komma ihåg att ge den med höger hand.  Sen i Torsdags hade vi vår sista simträning för terminen vi åkte i´tåg in och jag, johanna och Emma hade allsång på tåget men Sara ville inte vara med och sjunga:P, hade Nathalie idag som tränare för Stoffe hade sin sista träning med oss i tisdags för han skulle flytta till Tyskland.
Vi förökte putta i honom i bassängen och han sprang ut utomhus för att slippa men dte hindrade inte oss utan vi sprang ut på gatan i baddräkt och badbyxor och drog in honom.
Ja I Torsdags var det ett rätt lugnt pass och på slutet hade vi en massa roliga lagkapper med D- gruppen tex simma med fötterna före, tarzan sim, medley m.m.
Efter träningen blev det stranden med Sara, Kajsa, Johanna S Nilsson, Johanna Y Nilsson, Josse, Emmaoch Christian och det var mycket skoj. Det var faktikst skönt att ta sig ett dopp även om det var kallt i vattnet i början.

- Ha det Bra!

Glad Midsommar!

Vad är Midsommar om inte en midsommarstång,kransar,jordgubbar,god mat och en massa skoj?
Jag firade Midsommar med Min familj och mormor & morfar.
Dagen började med att vi först åkte till Svaneholm och kollade och i år regnade det inte mer än ett par droppar.
Efter Svaneholm körde vi till en väg och plockade blåklint som vi burkar göra varje år.
Vi kom hem klockan 17.00 och började förbereda maten och fixa allt innan mormor och morfar kom.
När mormor och morfar kom åt vi midsommarmaten(sill,potatis o.s.v).
Efterrätt var i alla fall jordgubbar med vispgrädde.
Jag och Sofie plockade sju blommor var att ha under kudden.(har aldrig gjort det förr.)
Det funkade såklart inte men det var roligt att testa.
Hade i alla fall en jätterolig Midsommar, Hoppas ni hade det lika roligt!

Vill du bli brun i Sommar?- Då är detta något för dig.

Om du vill vara brun i sommar utan att sola så kan du köpa aco:s brun utan sol på apoteket för 98kr.
Det är en hodlotion som man använder som en vanlig lotion när man vill bli brun, det går lätt in i huden och redan efter ett par timmar så har man fått en fin brun färg. Jag har själv testat den och tyckte att den var mycket bra, redan efter en gång såg man mycket brunare ut så om du har svårt för att bli burn eller brukar bli röd på sommarne så rekommenderar jag är denna och dyr är den inte heller:)





Detta är lotionen som finns på Apoteket.


Sommarlov!!

Hejhej har inte skrivit på ett tag men har haft fullt upp. Nu är det ju sommarlov som alla vet och man har nyss fyllt år.
Jag har bland annat simtränat två morgnar kl 9-11. En av dagarna var jag med Johanna H efter och vi hade mycket skoj. Inatt sov jag över hos Madde och vi gjorde en massa skoj. Vi såg på filmen "Wild Child" som handlar om en flicka som heter Poppy och som är rik och bor i Los Angeles men hennes pappa tycker att hon uppför sig dåligt och skickar henne till en internatskola i England och hon försöker ta sig därifrån. Den var i alla fall mycket bra.
Gick och la oss ungefär vid två och sov väl några timmar ja jag har haft mycket trevligt dessa två dagarna och sommarlovet har börjat väldigt bra.

Glad Midsommar!




En bild  från filmen "Wild Child"

Sweden does comeback och sista skoldagen

Ja äntligen en match som sverige vann, de mötte Malta ocg vi vann med 4-0:)).
Idag var det i alla fall sista skoldagen och vi hade typ inga normala lektioner utan först städade vi våra skåp och sne klassrummet sen gjorde vi färdigt talen till niorna skrev ut talen på färgat papper och klistarde in bilder.
Åt lunch och fortsatter med talen sen kom syo och pratade lite.
Lina var sjuk så jag fick läse de talen hon skulle läst så vi tränade på dem och läste upp inför klassen innan vi slutade.


Take a bath.

Hejhej alla läsare.jag har inte gjort något speciellt idag heller men jag passade på att tappa upp vatten slänga i badskum en badbomb och hoppa i badkaret för att ta ett långt och skönt bad. När jag kom upp igen kände jag mig otroligt uppfriskad och fräsh så ta ett bad när ni vill bli rena och fräsha puss och kram@

Sverige möter Danmark.

hej alla igår fanns det inte så mycket att göra jag spelade lite tennis och fotboll med min syster och avr lite med kompis också och spelade även guitarhero. Det var en rätt trist dag för alla hade gäster eller var borta någonstans och en del på simtävling. På kvällen hade jag inte så mycket att göra för jag hade gjort matteläxan på dagen och har även läst ikapp boken som vi har i svenskan. Senaste veckan har varit extremt stressig med alla arbeten som ska in hit och dit. Jaja så igår kväll såg jag på match med mamma och pappa när Sverige mötte Danmark i fotboll och förlorade med 1-0 inte ens straffen satt dem. Nu när jag funderar tror jag att jag bara har sett matcher där sverige har förlorat eller spelat lika, man skulle vilja se dem vinna någon gång.


Nytt utseende

Hejsan nu är jag i stort sett färdig med min nya design som jag har gjort helt själv funderar på om jg ska ha kvar min bakgrund jag har nu eller byta den, Vad tycker ni?? kommentera gärna.

Förändringarna jag har gjort är:
* Flyttat upp datumet bredvid rubriken på inlägget
* Lagt til text i slutet av varje inlägg

* lagt till en effekt när man laddar bloggen

* Lagt till datum och år på bloggen

* Skaffat en klocka på bloggen

* bytat bakgrund

* Ändrat header och redigerat den i ett bildprogram

tror inte jag gjort mer men har varit kul och knepigt att ändra allt och jag har lärt mig mer om design.


sjuk igen:(

Hej allesammans imorse när jag vaknade hade jag ont i halsen och var jättesnuvig,termometern visade dock ingen feber så jag fick dra iväg till skolan. När jag kom dit frös jag först lite men sen tänkte jag inte mer på det förräns framåt eftermiddagen då jag kände mig varm och hade lätt huvudvärk. När jag kom hem från skolan tog jag tempen och nu visade den 38.0 alltså hade jag fått feber så dte blir ingen träning idag och heller ingen skola imorgon.
Tradigt att jag ska bli sjuk nu till färsingadoppet så det blir ingen tävling för mig i helgen.

RSS 2.0