Ystads Festivalen/Sista Träningen

Hejhej alla tog tåget in till Ystad i Onsdags för att servera på Ystads Festivalen och det gick faktiskt mycket bra fast jag inte hade gjort det förr men det var inte så svårt, man behövde bara ge mat till de borden man hade blivit tilldelad och komma ihåg att ge den med höger hand.  Sen i Torsdags hade vi vår sista simträning för terminen vi åkte i´tåg in och jag, johanna och Emma hade allsång på tåget men Sara ville inte vara med och sjunga:P, hade Nathalie idag som tränare för Stoffe hade sin sista träning med oss i tisdags för han skulle flytta till Tyskland.
Vi förökte putta i honom i bassängen och han sprang ut utomhus för att slippa men dte hindrade inte oss utan vi sprang ut på gatan i baddräkt och badbyxor och drog in honom.
Ja I Torsdags var det ett rätt lugnt pass och på slutet hade vi en massa roliga lagkapper med D- gruppen tex simma med fötterna före, tarzan sim, medley m.m.
Efter träningen blev det stranden med Sara, Kajsa, Johanna S Nilsson, Johanna Y Nilsson, Josse, Emmaoch Christian och det var mycket skoj. Det var faktikst skönt att ta sig ett dopp även om det var kallt i vattnet i början.

- Ha det Bra!

Kommentarer
Postat av: jessica engström

Tack så mycket :D

2009-06-28 @ 19:37:27
URL: http://jessengstrum.blogg.se/
Postat av: JSN

Hahah dom dagrna var bara Bäst <3

2009-08-16 @ 17:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0