Vinnaren av allt!

ja jag har inte bloggat så mycket det senaste dagarna eftersom jag varit sjuk men nu när jag börjar må bättre kan jag ju skriva lite. Har gjort klart No arbtetet och nästan hela EU arbetet idag. Imorgon blir det matte och teknik.

Har nyss sett på melodifestivalen och jag tyckte där var många bra ikväll men vinnare av allt blev Iallafall:

Anna Bergendahl med låten " This Is My Life"
Tänk ändå att hon bara är arton år, vi får hoppas att det går bra för Oss i ESC i år.







Vem tyckte ni skulle vinna? Svara gärna med en kommentar!

Sjukis.

Ja då gick alla planer åt skogen!
Idag fick man stanna hemma för att man fick feber på kvällen och även nu på morgonen, mår även illa och är yr.
Inte så bra och inte ett dugg kul. idag får man väl titta på tv men man måste även göra klart No arbetet och jobba ikapp i matten. Bliringen simning imorgon som jag hade planerat bara för att man ska bli SJUK igen!!
ja vi får se om jag skriver mer här idag.

Cykeltur den 6 Mars

Ja igår var jag och Sofie ute och cyklade. Första cykelturen för i år! Det gick bra förutom att där var is i skuggan och att Sofie inte kollade så hon trillade men hon slog sig ej. Lite bilder:










































Lördag!

Ja jag har försökt att blogga denna veckan men har haft en väldigt stressig vecka med alla läxor och allt annat denna vecka + att man har mått dåligt eftersom man är förkyld och har även haft feber. Igår var iaf dne roligaste dagen i skolan då vår klass spelade in vår video till Tik Tok fick göra flera tagningar, ibland missade vissa sina ställen och från början hade vi inte saker överallt dne sista gången hann alla i tid till sina saker och stod inte på fel platser men det blev litekonstigt på ett ställe och på det ena stället mimade inte en lika bra som innan men annars blev den skitbra! Vill verkligen se den igen, hoppas man kan få den på en skiva för vill verkligen ha den!!! Idag har man städat och sett på tv , har nyss städat båda vaskarna på toaletten där uppeoch där nere. Ska snart äta mellanmål och sne blir det pluggning inför franskprovet på Tisdag , ush känne rinte för det. Innan har vi haft ett prov på varje kapitel så har alltså bara haft ett att öva på emn nu ska iv helt plötsligt ha det på fyra kapitel, tur att vi har arbetat mycket med dem. Idga är Sofie på simtävling men hon ska snart hem hon simmade 100 m bröstsim där vi inte vet vilken tid hon fick pågrund av att ingen av tränarna tog tiden på henne. Hon simmade också 100 m frisim och där persade hon med ca en sekund och fick 1.32.??. jag måste bara erkänna att jag verkligen ÄLSKAR Ghost Whisperer sitter och kollar på dte hela tiden, har sett något avsnitt förr coh då tyckte jag om det men har inte sett så mycket sen men nu tycker jag verkligen om det. Någon mer som tycker om det? Imorgon börjar äntligen Gossip Girl igen samma tid och samma kanal alltås kanal5 klockan 19.00. Något att se fram emot :D. Nej nu ska jag ta något att äta för magen bara kurrar hela tiden. Vi ses.
enna veckan. jag har försökt men har haft en väldigt stressig vecka med alla läxor och allt annat denna vecka + att man har mått dåligt eftersom man är förkyld och har även haft feber. Igår var iaf dne roligaste dagen i skolan då vår klass spelade in vår video till Tik Tok fick göra flera tagningar, ibland missade vissa sina ställen och från början hade vi inte saker överallt dne sista gången hann alla i tid till sina saker och stod inte på fel platser men det blev litekonstigt på ett ställe och på det ena stället mimade inte en lika bra som innan men annars blev den skitbra! Vill verkligen se den igen, hoppas man kan få den på en skiva för vill verkligen ha den!!! Idag har man städat och sett på tv , har nyss städat båda vaskarna på toaletten där uppeoch där nere. Ska snart äta mellanmål och sne blir det pluggning inför franskprovet på Tisdag , ush känne rinte för det. Innan har vi haft ett prov på varje kapitel så har alltså bara haft ett att öva på emn nu ska iv helt plötsligt ha det på fyra kapitel, tur att vi har arbetat mycket med dem. Idga är Sofie på simtävling men hon ska snart hem hon simmade 100 m bröstsim där vi inte vet vilken tid hon fick pågrund av att ingen av tränarna tog tiden på henne. Hon simmade också 100 m frisim och där persade hon med ca en sekund och fick 1.32.??. jag måste bara erkänna att jag verkligen ÄLSKAR Ghost Whisperer sitter och kollar på dte hela tiden, har sett något avsnitt förr coh då tyckte jag om det men har inte sett så mycket sen men nu tycker jag verkligen om det. Någon mer som tycker om det? Imorgon börjar äntligen Gossip Girl igen samma tid och samma kanal alltås kanal5 klockan 19.00. Något att se fram emot :D. Nej nu ska jag ta något att äta för magen bara kurrar hela tiden. Vi ses.

Lite bilder från Ghost Whisperer, var bara tvungen :P











Kommer kasnke fler bilder senare men älskar Bara skådespelarna Jennifer Love Hewitt som spelar Melinda och David Conrad som spelar Jim.

Morgon

Hej alla glada läsare nu är det morgon och Johanna är på tävling i Hässleholm, lycka till min prinsessa :D. Själv ska jag vara hemma idag och fixa en sak till en läxa vi har efter lovet. Ska gå med återvinningen också, skulle egentligen försökt sälja tulpaner idag men är så förkyld att jag kommer hosta ner alla kunderna eller bli ännu mer förkyld :P.
Hittills har jag ätit frukost och sett på tv men nu måste jag verkligen göra det jag ska så vi ses senare idag :D.
Bild på byxorna kommer när jag fotograferat dem för hittar inte dem på Inter Sports hemsida.

Vinnarna!

Vinnarna i kvällens melodifestival blev:



Anna Bergendahl med låten This is My life och....



.... Peter Jöback med Hollow.

Mycket bra låtar båda två men äevn Pernilla och Sibel som tyvärr åkte ut var bra :D.

Nu ska jag lägga mig godnatt :)







Tyvärr fanns inte Annas video när hon upträdde men här är låten iaf. Godnattis :D

Hela veckan.

Har inte hunnit skriva de senaste dagarna.

Onsdag:
Var På IKEA med familjen hela dagen och kollade på möbler.Köpte en del men ska köpa till mittoch Sofies rum senare för vi renoverar fortfarande lite så har inte plats med allt just nu. Åt köttbullemeny i reastuarangen och sen blev jag och Sofie helt galna. :). Var sen på våningen med lampor där det bla annars fanns en dator där man skulle fråga på frågor om vad man tyckte om Svågetorps IKEA och man kunde även skicka meddelande om det. jag och Sofie tramsade oss och skrev fjantiga meddelande fast skicka inte dem så klart:). Åt sedan pizza efter vi hade betalat och sen åkte vi hem till mormor och morfar och var där hela kvällen.

Torsdag:
Gjorde inte så mycket förutom att man tränade och pratade i telefon med Julia, kommer inte ihåg resten :S.

Fredag:

Var med Julia hela dagen eftersom Johanna inte kunde men detvar lugn. Julia och Ann kom först hit för min och Julias mamma skulle dricka te så vi var här i några timmar. Jag och Julia satt ute vid tvn och åt och såg på tv. Vi såg på OS bla på super g, skridskoåkning och lite curling de visade även roliga klipp från OS. Vitycker synd om deltagarna när de kraschar men det blir på något vis lite spännande då. Vi har ockås bestämt oss för att vara med i OS om fyra år och då ska vi nämligen tävla i pulkaåkning!! Vi är bara så bra på att åka pulka :P.
Sedan kollade vi på min kamera och Julia totalt älskade den fast att vi knappt kunde ha den på för batteriet var jättedåligt och hittar inte laddaren. Hon testade  öäven teleobjektivet och zoomen är bara så bra. Efter det spelade vi på vår el orgel och Julia lärde mig en melodi coh så spelade jag dem och hon en annan. Innan vi åkte till Julia spelade vi playstation och orgel igen för våra mammor och min pappa pratade mycket. När vi kom till Juliaåt vi först och sne åkte vi pulka i över en timme, Jag, Julia och Fanny var verkligen galna och typ åkte på varandra och trillade omkull så alla landade i en hög :) hahaha alla hade nog gapskrattat om de sett oss. Seb spelade vi spel och såg på film innan pappahämtade oss. Vi fick med oss bröd som Julias mamma hade bakat och hittat på receptet till och det var VERKLIGEN gott!! Åt och såg på Ghost Whisperer innan jag la mig.

Lördag:

Gick upp tidigt för man skulle på simtävöing i Höganäs. Vilade i bilen på vägen dit. Simmade 200medley och 100 frisim och fick över pers på båda, hade inte så bra teknik idag. Tiden mellan medlyet och frisimet gick fort så hann inte byta om. Efter det åkte jag och pappa till Ystad för vi skulle äta på Max men jag somnade tydligen på vägen dit för först pratade jag och pappa länge men sen blev jag trött och vilade och lyssnade på radion, sen såg jag att klockan var 12.05 och sne hörde jag pappa gasa för han skulle köra om en bil och då satte jag mig yrvaket upp och såg att klockan var 12.44 så somnade mitt i allt. Åt sedan på Max och sne sa jag vi kan gå in på Inter Sport och pappa bara vad ska vi göra där inne?? Så vi körde ut från parkeringen men då såg pappa en skylt på intersport där det stod rea och 50% på massor av varor så vi vände och gick in på intersport endå. Köpte ett par vantar till Sofie, vantar och två tröjor till pappa och ett par mjukisbyxor till mig. Provade även en röd adidas tröja som var fleece och ska kanske köpa den sen :). Kom sne hem och såg på Ghost Whisperer och bakade kladdkaka med Sofie, åt lasagne och har nyss sett melodifestivalen. Lite knasigt att de har jättemånga bra låtar i samma tävling och många dåliga i samma! Då kanske bra låtar åker ut som hade gått vidare om de tex hade tävlat i förra deltävlingen. Hmm konstigt men nu ska man lägga sig för är skittrött. 

PS. jag och Sofie kom och tänka på gamla Richard Scarry avsnitt som vi alltid såg på när vi var små så vi såg lite på det innan, hihi det är ändå rätt skoj.:D






RSS 2.0