Måndag, Tisdag, Onsdag och Torsdag.

Måndag
Vaknade upp hos madde i måndags eller rättare sagt jag och therese var vakna och satt och pratade rätt länge fetersom vi inte kunde sova men det kunde såklart madde:P. vi gick upp och åt frukost( Jag åt frukost de andra åt inte något). Vi spelade in filmer dansade och mycket annat det var verkligen två roliga dagar afst vi var lite onyttiga haha:) Kom hem typ vid halv tre och skulle åka tåg till simningen men Johanna skulle bli körd av sin mamma så jag fick åka med dem:) Vi hade träning och det gick väl bra fast jag inte riktigt hann med starttiderna. Efteråt segade jag och Johanna oss i duscharna och bastade en stund. Kom hem och såg på film och lite annat.

Tisdag
Eftersom jag och Johanna inte hann va något på måndagen så tänkte vi att vi kunde vara på tisdagen istället men då fick man reda på att man skulle till malmö så det blev abar hejdå Johanna :( och hej malmö:). Först av allt kollade vi på badkar eftersom vi ska renovera vårt badrum och även köket. Det fanns ett jätteballt badkar jag ville ha men det fick inte plats i vårt badrum:(. Åkte sen och åt på en kinareastuarang och maten var verkligen god. När vi hade ätit köpte vi kläder, Jag köpte en kofta, en tröja, en jacka, en mössa, en halsduk och ett par vantar.
Letade också efter kläder till julafton men hittade inget så det får bli lite längre fram, provade massor av klänningar men de passade inte, en satt väldigt hårt och man kunde typ inte andas:P men den satt bra förutom att det inte såg så bra upp högst upp:P. Åkte sen och köpte nya skor men det blev tyvär bara vinterskor idag måste snart köpa några fräcka klackskor till jul:P. Kom sen hem och gjorde inte så mycket.

Onsdag
Ännu en dag blev min och Johannas plan krossad av att vi skulle till Burlöv. Jag, Sofie och Pappa badade och mamma och mormor hälsade på Inger och Kalle. Jag och Sofie badade med pappa men vi tog även färdigt våra märken och vi simmade de sträckorna vi ska tävla i i helgen max och vi tog tider. DE blev faktiskt bra eftersom vi simmade i en 50m bassäng och det ser ju lovande ut:).

Torsdag
Idag har inte hänt så mycket, först av allt sov jag rätt länge. jag och Sofie skulle egentligen hjälpa till att städa huset idag eftersom vi ska renovera badrummet coh köket nästa vecka men vi cyklade till gummifabriken och var på poträttfotografering som var väldigt skoj och då slapp vi städa. Imorgon MÅSTE jag och Johanna va annars blir jag verkligen GALEN!!.

Vi ses Kram Elise:)


Done With The Homeworks - I am happy again :D:)

Äntligen är man färdig med religionen som har tagit 1000år att göra, har också blivit färdig med svenskan och har bara pyttelite kvar på engelskan, jag kan redovisningen på No.n och jag fick alla rätt på franskprovet och har fått tillbaka det skriftliga arbetet i tekniken där jag fick MVG.
Jag är så himla glad att jag är färdig med alla läxor och att allt slit och alla kvällar går åt åt religion och andra läxor, det känns verkligen skönt att ha det överstökat och jag är också glad eftersom det snart är höstlov och då kan man ta det lugnt och återhämta sig efter alla läxor och ladda om sig.

Vi ses. detta har varit ett par extremt jobbiga veckor.

Helgen.

Helgen går åt till att städa och göra läxor. Blev klar med min gubbe på bilden i fredags fast den blev inte så jättelik fast jag tyckte ändå att man såg vilken jag försökt göra.
har simmat och lite sånt. har inte gjort så mycket i stort sett.

Läxor jag har att göra:
Religion
Franska(sorgligt nog tog jag engelskböckerna istället för franskböckerna)
Svenska
Engelska.

Och ikväll börjar gossip girl säsong 3 på tv fast jag har redan tjuvkollat lite.



En bild på Blair och Chuck från säsong 3, detta kommer nog att vara ivkäll:)


Nej nu får jag skriva av mig lite:)

Hej har inte hunnit skrivit på ett tag för det har varit läxor,läxor och läxor + att jag har tävlat.
Skolan flyter väl på som vanligt förutom att franskprovet idag inte gick så bra men det gjorde det inte för någon alls i hela franskklassen:O.
Förra veckan hade vi övernattning i skolan från torsdag till fredag och fast jag försökte hålla mig vaken för att jag skulle tävla i helgen så slutade det med att jag somnade i alla fall, fast som vanligt när jag sover på andra ställen än hemma vaknade jag till några gånger.
När klockan var fem på morgonen vaknade vi(jag och Madde) och upptäckte att nästan ingen låg och sov:o hihi:P. Nästa dag var man jättetrött fats man hade sovit några timmar och jag orkade nästan inte spela så mycket badmintont men ja det var bara att bita ihop och kämpa på.
På svenskan såg vi på en film om språk som var lite tråkig och man höll nästan på att somna eftersom man var så trött vilket vissa också gjorde:P lyllos er ni fick sova lite hahah:P
När vi hade haft NO fick vi ställa oss på en rad och säga hejdå till Julia och även om jag tyckte det var sorgligt så kunde jag inte gråta. Det var nästan så att man började själv när man såg alla andras ledsna ansikten. Nör jag kom hem från skolan gick och la mig och sov i en timme innan jag åkte till simningen som faktikst gick jättebra.

På lördagen blev det tävling och jag persade på allt och kom på 5.e plats på 100m fjäril och då fick man ett litet pris:P

Har hört att Lovisa W kom med i Svinalängorna så ett stort grattis till dig och lycka till med inspelningarna:)

RSS 2.0