SNÖ

Nyss ätit och kommit hem från skolan och sitter nu och hackar tänder. Fryser ihjäl i detta vädret brrrrr och det har blivit kallare nu på eftermiddagen för det ska snöa inatt/imorgonbitti. Träffade Therese efter skolan och tog tåget hem tjugor i fyra. Kollade i affärer och fotade, bilderna kommer sen när jag har lagt in dem. Nu ska jag räkna det sista på matten ( har prov imorgon) ioch sedan måste jag läsa igenom kemin en gång ( har läst det innan emn blev sjuk när vi skulle ha förhöret så ska göra det med några andra imorgon, men måste läsa igen). Vi ses senare.

Dagens fråga:

Vill du ha mycket snö i år?


Friends - Forever

Blev ingen träning igår efter skolan så tog tåget hem och träffade Therese ett tag och gick och handlade. Just det fick springa som en dåre till tåget för hade mi´ndre än 5 min på mig, kom upp på stationen när bommarna hade börjat gå ner för hörde dem men hann på tåget iaf :P PHU, tur att jag hann förra gången jag sprang på sån kort tid, kom jag nyss när tågetkörde men denna gången sprang jag dubbelt så fort.

På kvällen blev det pizza precis som för Johanna :P Efter maten blev det matte och sedan var man med Therese igen. Kollade på julklappar, dansade ( eller Therese dansade och jag typ bara satt/ stod där), sedan fotade vi, såg på tv och sedan satte vi på ett avsnit av Vampire Diaries och härmade vad de sa haha :P

Fick ett jättefint halsband av Therese igår, så himla fint och TACK så mkt, det betyder jättemkt och det du sa :D får tårar i ögonen av att tänka på det :D  Dock gick en av delarna av men nu är det helt igen :D



Banana

Sitter just nu och gör matte och äter banan. Fick en vädligt stor banan idag, inte så lång men ganska bred :P. Nej nu får jag börja med matten igen och sen blir det skola. Ska nog ner på stan efter skolan och köpa en sak.

har äntligen fått tillbakainspirationen till att blogga, det kanske märks?:P


Changed Plans & Thoughts about the return

Ja det blev ingen tandläkare för jag var jättesnuvig och hostig och då är det ej så lätt för dem att borra och de vill ju ej bli smittade så de blir sjuka så jag får ha en annan tid istället. Idag får man äta själv i skolan för Therese är sjuk, får se om jag hittar ngt att äta här hemma istället. Korta och små inlägg men bra med uppdatering eller?

SÅ NI SOM SÅG PÅ THE VAMPIRE DIARIES IGÅR, VAD TYCKTE NI OM AVSNITTET? kommentera fritt  om vad ni tyckte :D

Detta tyckte jag om avsnittet:

Så Katherine är tillbaks huh? Den stora frågan är bara vad hon vill, och vad är det John vet som fick henne att vilja döda honom. Kom hon verkligen tillbaks för Stefan eller är det bara en lögn.

 

Vad kommer hända med Damon nu när han dödade Elenas bror och fick henne att hata honom?  Kommer hon fortsätta hata honom? Vad tror ni? Tyckte synd om Damon när Katherin sa att hon aldrig hade gillat honom.

 

Och tillslut hur kommer det gå för Caroline? stackars Caroline hon har ju inte gjort ngt, kommer hon att dö? vad tror ni.

 

Ni kan kommentera om vad ni tror men ni som följer serien i Amerikansk takt ( som även jag gör) låt bli spoilers för dem som följer serien i svensk takt. Annars tyckte jag att avsnittet var sjukt bra, helt outstanding!!


skola 11.47

Så då ska man alldeles strax bege sig till tandläkaren och sedan tar man tåget till skolan 11.47. Så dumt att vi börjar tio i ett,vi ville börja tidigate eftersom vi vill komma hem tidigare än fyra på en fredag men såklart finns det inga lediga salar :(. Nu ska man kolla runt på lite sidor. Vi hörs!

Tandläkare 9.30

Nyss sett på Bakom magin av Harry Potter med familjen och första avsnittet av säsong2 av The Vampire Diaries. Har ju redan sett det innan eftersom jag inte kunde hålla mig när det började i Amerika, men klart man ser det igen :D. Nu ska jag gå och göra mig iordning, läsa lite och sedan sova. Har sovmorgon imorgon men ska upp tidigare för att laga en grop i en tand ( inte ett hål utan det har skapats på tanden när den blev tillverkad och om de inte fyller igen gropen KAN det bli ett hål. ) Blir ingen träning imorgon eftersom jag nyss blivit frisk men på Söndag blir det nog. Godnatt alla där ute i Bloggvärlden och alla läsare!!



En bild på Candice, Katerina, Zach, Michael :D och kameramannen, kommer inte riktigt ihåg om det är M siega elrPaul sommers, jaja spelar väl inte så stor roll. Hihi gissa vilket avsnitt? men det vet ni nog redan :P

bubblegum and photos

Gjort lite matte dårå ( haha dårå brukar aldrig skirva så) och snart ska man ner och se tv. Åt falafel nyss och nu tuggar man bubblegum :D Gott :D hihi. Tog lite bilder med kameran innan och testade skärpa och sånt, jätteroligt :) lägegr in några bilder som ändå blev bra här, men inte alla det tar hela kvällen :P
















Sofie gör reklam för vatten, hälsosamt, någon som vill ha lite aqua?





se upp för alien!!!


18 November

Kom he från skolan vid ungefär en timme sen. Det gick mycket bättre i skolan idag än vad jag trodde det skulle göra :D. Fick skolkatalogen när an kom hem som man har suttit och kollat igenom nu och jag ser hemsk ut :O. Nu ska jag nog gå och försöka fota lite med kameran och sedan blir det matte, fast först ett smarrigt mellanmål :D.

När man loggade in här så lyste det upp av kommentarer vilket vi inte har fått pålänge så det gillar vi! Tack alla söta underbara bloggläsare :D.






3 bilder från en video som jag gjorde förra helgen :D belv faktiskt riktigt nöjd med videon :D

nörd vid tv

Gick upp idag för mådde bättre igårkväll så tänkte att jag kunde gå till skolan idag. Kom upp men såklart så mådde man lika kasst igen och fick stanna hemma! HATAR att vara sjuk, blir det hela tiden, mamma sa att dte kan vara som när man började med på dagis. Mna börjar ju med helt nya personer i klassen så då är man int evan vid varandra så man blir lättare smittad när någon är sjuk. Tror jag kan gå till skolan imorogn iaf.
Hittils har jag inte gjort så mycket, har sett på The Vampire Diaries sen jag vaknade igen vid 10 halv 11 men nu ska jag äta frukost och sedan ska jag försöka göra lite matte och biologi. Tänkte också försöka läsa lite i min systemkamera manual, det är nämligen en sak jag undrar hur man ställer in men kommer inte på det så får väl titta i manualen. :P



Bild från halloween, tagen av Therese :D

Victorias Secret

Litet och kort blir det här. Gick upp tidigare idag för att hinna med att duscha innan skolan. Tänkte blogga då såklart men hann inte. Blev buss till skolan idag som tog en kvart längre och även buss hem. Hade kemi, biologi och franska idag. Har nyss ätit kvällsmat och ska snart plugga matte och kemi. Gud asså jag ahr tyckte dte har börjar kännas som Jul innan men nu när alla julsaker börja komma känns det ännu mer som Jul och snart är det ju bara en månad kvar så får väl börja min önskelista någon gång, kollade runt lit epå Victorias Secret och hittade lite saker, orättvist att vi inte har Victorias Secret i Sverige!! Vill bo/åka till Usa eller London där de har det :D

Lägger in bilder på vad jag hittade sen :)

Bed

Ush ska snart lägga mig, måste sova så kasst jag mår och så trött jag är.

Har ´mått såhär hela dagen:

* huvudvärk
* illamående
* Yr
* Väldigt trött

På träningen kändes det som man skulle spy, tur man inte gjorde det, det hade ju inte varit så fräscht!!
Hade två lektioner i skolan idag, Kemi labb och grupparbete i Biologi. Fick tillbaka proven och ja dert gick väl ändå ganska  bra, vet inte riktigt vad jag förväntade mig för ha rinte gjort prov på det viset riktigt!! Efter skolan började jag och Angelicaprata jättemycket så sa hon att vi kunde gå hem till henne. Såvi åt, tittade på tv och pratade en massa!! Riktigt kul och trevligt och vi tycker båda att det måste göras om. Nej nu måste jag i säng vi ses imorgon.



Bild tagen hemma hos Madde för några veckor sen!!! Tyckte ändå den blev ganska cool. :D

Kamera: Sony DSLR - A230


Fjortiz ztyle







Längesen dessa bilderna togs men det var kul :P Vi har så MÅNGA roliga minnen tillsammans att det är sjukt!!! ÄLSKAR DIG SÖTASE BÄSTASTE UNDERBARASTE JOHANNA, VI 2 FÖRALLTID!!! <3<3<3

Nyss hade vi inget vatten i kranen men nu kom det tillbaka, dock i en ljusbrun nyans, uuueeerk!! Nu ska man sova, har sovmorgon imorgon, skönt att få sova lite längre!!! Godnatt!!

Memories that never will disappear

Skola idag!! Skrev franskprov och tror ändå det gick ganska bra!! Det mesta kändes bra men ngt kändes dock minder bra men det gick inte rent åt helvete iaf! Jaja efter skolan gjorde man lite biologi n( slutade tidigt idag så var hemma vid tjugo över ett :D). Sedan blev det att baka kladdkaka med Therese och träning på Hälsopunkten med pappa. Sedan till affären och hem till mormor. Sitter just nu och äter dammsugare ( kaka) mmh gott och pratar med en massa härliga folk på msn.

Tycker synd om Therese och hennes familj idag :( Det var nyss en ambulans utanför deras hus och hämtade en gammal dam som de har känt ända sedan de flyttade dit!! Så synd och hemskt,speciellt synd om Thereses familj som känt henne så länge, och tänk på damens familj stackars stackars dem, får tårar i ögonen och gråter snart ( fats jag inte känner henne men jag tror det kalla medlidande) men hoppas att damen är okej iaf :D

Kollade nyss igenom gamla bilder på datorn från min mobil och gissade vad man hittade ? :P Jo haha när jag och Johanna var helt galna förra sommaren/ hösten pch lekte fjortisar, så hemsk jag ser ut men det är roliga minnen det som ALDRIG försvinner. Du och Jag Johanna ALLTID.

Tänkte lägga in en av bilderna men bara klyddar så tar den imorgon :P


4 pics

VAR HALLOWEEN FEST HOS THERESE IGÅR!!!! ja en vecka försent vi vet, men bättre sent än aldrig. Lägger in ngn bild sen :P Varit hos min kusin idag och lekt med honom ( han är sju år). Försöker göra matte nu men det gick ej bra, blev så uttråkad. Och om man känner mig väl så vet man vad jag gör när jag blir uttråkad, just det..... leker med kameran. Så här kommer 4 nya bilder som jag tog lite snabbt. :P

 

 

  

 

  

 

  

 

 

 

ej världens bästa bilder :P 


Några verb kvar.....

...... Varit lite seg idag och trött men har ändå hunnit plugga lite franska. Har övat på diktamen och verb. Har bara fyra verb kvar nu att öva på ( kan de flesta redan) och sen är jag färdig med franskan :D då har jag repeterat allt inför provet och det känns faktiskt riktigt bra så hoppas provet går bra det med :D  Annars har jag bara segat framför datorn idag och vaxat benen ( gjorde ont i början men sen kändes det inte ett dugg :D). Såg det nya avsnittet av The Vampire Diaries imorse och det var riktigt bra!!!!! Kan inte vänta till nästa!!! Nej tillbaks till franskan och sen tror jag att jag och Sofie ska hitta på något :D

Bröllopsdag igår

Råkade spara detta i utkast i morse så publiceras nu

Hejsan alla läsare!

Har ej bloggat på två dagar men har inte haft så mycket att skriva, det är nog inte så kul för er när jag tjatar om alla läxor hela tiden :P
Var iaf med Therese i Onsdags och det var mycket roligt, först såg vi på Paranormal Activity men det är inte förräns i slutet som den är läskig.
Sedan gick vi ut och gick bland annat till Coop Extra och kollade på filmer.
När vi kom hem till Therese var vi ute med och vi stod och övade på att prata engelska sen resten av tiden, men riktigt roligt var det.


Igår var vi i Svedala och kollade påsäng till Sofie.
Åkte sedan till Burlöv och handlade skor till vinter, hittade ett par riktigt nice skor :D
Gick in på Bokia där jag hittade en riktigt ball bok som jag bara måste ha! Hoppas jag får den i julklapp :)
Köpte även två nya baddräkter för mina andra börjar bli för små, skulle haft tag i en mascara men hann inte med det men mamma har en hon inte har använt så provade den och den var riktigt bra.

På vägen hem stannade vi till vid den nya möbelaffärenn XXXLuts, som ligger där gamla IKEA låg.
Det var ungefär som IKEA fast de hade fler sängar och mer av annat också.
När vi kom hem firade vi mamma och pappas bröllopsdag som var igår den 4:e November.:D



07.39

GODMORGON!

Idag känns det som man är uppe väldigt tidigt men klockan är snart åtta!! Har fasktiskt sovit riktigt gott inatt, har dock lite ont i huvudet men det går snart över. Mamma gör frukost nu sådå hinner man blogga lite :P Blir som sagt varm choklad och kanelbulle på pressbyrån sen, mysigt och kul kommer det bli :D. Hoppas träningen går bra idag, men vi får se hur det blir med det. Jaja nu vet jag inte vad jag ska skriva så sätter punkt här.

Varm choklad och kanelbulle

Tränade igår och ja det gick väl bara liiiiiiite bättre än igår, men annars så snurrade allting för mig och Johanna, trappan gungade och ja allt möjligt. Har nyss sett film med familjen och druckit varm choklad :D. Imorgon bitti blir det tåget 08.47, träningen börjar inte förräns tio men det går bara tåg en gång i timmen då. Ja det kommer iaf bli kul för innan träningen ska jag, Johanna och Sara ta en varm choklad och kanelbulle på pressbyrån så får ej glömma pengarna. Nu ska jag krypa ner i sängen för är väldigt trött.


Bad Romance + Matte

Varit hos tandläkaren och fått reda på att jag måste laga en grop i tanden som varit där sedan tanden skapades, kul ? men har gjort det en gång innan och då gjorde det inte ont.

 

Pluggar just nu matte och lyssnar på Bad Romance, ska snart ta något att äta och sen blir det träning.


Tandläkare :(

Godmorgon!

Vaknade för någon timme sen och åt frukost, nu ska här pluggas franska och matte.
Ska till tandläkaren kvart över två :( ush var längesen jag var hos tandläkaren.
Nej nu får jag sätta fart! Vi hörs senare idag.


 
Några veckor gammal och kass bild i Thereses fönster men bättre än ingen :P


Elise Tipsar

om ni ej ser bilderna ladda om sidan eller webbläsaren och skriv in elise som användarnamn och johannaelise som lösenord i rutan som kommer upp. vet inte varför den kommer upp då dne tillhör en annan blogg jag har med en kompis


Har inte gjort något tips eller hissar och dissar på länge sådärför blir det ett litet tips idag som jag kom på idag när jag pratade med mamma om jag skulle slinga mitt hår eller inte. Då jag kom fram till att jag nog inte ska det efetrsom klor bleker blonda slingor så håret blir grönt, och jag vill INTE ha grönt hår. Så då kom jag på två små tips.

tips 1 för blondare / ljusare hår



Man kan använda ett såkallat blondshampoo som bleker hår och gör det ljusare och denna färgen eller slingorna håller och bleks INTE grönt av klor!! det finns såklart flera olika sorters shampoo än det på bilden.

eller så kan man använda .......


Mna kan koka kamomillte och låta det svalna so man sedan sköljer håret i när man duschar och det bleker håret ett alternativ om man inte vill hälla te i sitt hår är kamomillshampo.

Så nu har ni tre tips på hur man kan blondera/bleka sitt hår UTAN att det blir grönt av klor :D


Uppdatering

Vaknade tio idag, sov länge men skönt. Gjorde sen klart frågorna i träningsläran och sedan tränat som inte gick så bra!! Håller på att uppdatera msn nu som tar helt lång tid, segt!!!


Inlägg från igår

Var hos Madde hela dagen igår och dte var grymt kul!!! Dagen blrjade med att vi fikade på kaféet och sedan gíck och hyrde film. Sedan blev det hem packa och till Madde. Vi började sedan prata om hennes musikvideo och hon sa jag och emelie sa filma någon dag på lovet men hon svarar ej, så sa jag annars kan jag hjälpa dig. Galna som vi är begav vi oss till stranden i KLÄNNINGAR!! Sprang sedan omrking där i vattnet och klänningar!! kallt var det men väldigt roligt och musikvideon gosh, belv så fantastiskt bra, fattar ej hur du kan göra den så bra Madde och är faktiskt glad att jag följde med och filmade, det var skitroligt och du fick en massa klipp till din video!! :D :D :D

 

Idag var det släktkalas för Sofie, och det var roligt. Vi kusiner började spela sims 3 :D och sedan gick vi ut lite ockå, annars fotade vi med min systemkamera och pratade gamla minnen. Nu ska jag snart lägga mig börjar bli sjukt trött. Bilder kommer nog imorgon :)


RSS 2.0