Home To Malin:)

Hej alla, igår hade jag en allmänt tråkig dag fram tills jag började smsa med Malin.
Vi upptäckte att vi hade lika tråkigt båda två och frågade om vi kunde va och det gick, vi kunde till och med sova över.
Därför tog jag tåget hem till Malin 14.26 men tåget var dock lite försenat och sen när vi skulle åka in på Malmö C fick man typ vänta i 5 minuter för det var för många tåg inne på centralen, jaja vi kom så småningom in och då träffade jag Malin. Sen åkte vi och handlade jordgubbar och sen åkte vi hem till Malin och åt toasts och såg på en konstig film:S.Vi gick sen och handlade lite godis till kvällen och sen när vi kom hem så åt vi en jättegod middag som Malins mamma Annette och hennes pappa Michael hade lagat. Sen såg vi på två filmer och vi gick och la oss vid två ungefär och nu ska vi sticka till stan ocg äta lunch.

Vi ses!!

M - Town is coming

Tja idag blir det snart Malmö med madde och hennes familj. Ska bli roligt att åka dit. Sen blir det sova över hemma hos Madde vet inte än om dte blir två nätter i sträck men hoppas det!!

Just nu lyssnar vi på lite musik och innan tog vi en massa roliga bilder med massa roliga effekter.


Vi ses, ska dra till M - Town nu!:)


Sol,Smoothie och Bad!

Tja allesmmans de senaste dagarna har jag spenderat med massor olika saker.
Häromdan gjorde jag ett par jättehärliga smoothies som det kommer bild på senare, efter det satt jag i skuggan och läste en bok. jag har varit iväg och badat med min syster och min familj och tagit det lugnt och solat ute i solen och jag har faktiskt börjat bli riktigt brun. Jag har alltid lätt för att bli brun nu när det är sommar.

ja jag har väl inte så mycket att berätta nu.

RSS 2.0