Ingen träning

Ja det blev ingen träning för den var inställd så jag åkte till Ystad och hjälpte pappa med handlingen till på Söndag. PÅ Söndag blir det fest för att fira min födelsedag med släkten på pappas sida och då kommer även Johanna <3 .

Kommer väl bli skoj, får se hur det blir. Ikväll ska Madde på filmkväll så hoppas att hon får det roligt  


Då slutade man 9.an

Ja igår var det ju som sagt skolavslutning,( alla bilder kommer sen, ska äta och sen åka till träningen så hinner inte lägga in dem nu). Avslutningen var såklart både positiv och negativ. Det posititva var att det äntligen är sommarlov men det negativa är att man skiljs från alla klasskompisarna som man inte kommer träffa så mycket mer och det känns jättesorgligt, det kommer kännas så konstigt när man börjar gymnasiet att inte gå tillbaka till Allé och träffa alla de härliga människorna i ens klass . Det blev fel med mitt betyg i Kemi så jag fick G istället för MVG men det är fixat nu. Efter avslutningen blev det middag med klassen och lärarna och det var mycket trevligt. På kvällen blev det fest hemma hos Mike( avskedningsfest för klassen) och det var mycket skoj med dans,kubbspel,sång,bränboll och mycket mycket mer, hade en sjukt roligt kväll. Om cirka ett år kommer man träffa alla igen och det kommer vara skoj att se hur det är med alla då .

Blev mycket nöjd med mina slubetyg jag fick:

12st MVG
  3st  Vg
  1st  G



Nu ska jag käka pizza och sen blir det träning

Tisdag - Konsert på lillgården

Hej alla nu har jag nyss kommit hem från skolan. Var på syslöjd där man blev klar med det sista på klänningen och jag belv faktiskt jättenöjd, ni kommer få se bilder på den sen och även bilder på vad jag ska ha på skolavslutningen. Nu måste jag kasta i mig all mat och sedan stick till lillgården och spela, sen blir det franskläxa och religion så tror bara det blir detta lilla inlägget från mig idag. Vi ses // Elise

Inlägg från igår - Måndag med Therese

Hej idag är det Måndag och idag har man varit i skolan som alla andra måndagar. Fick dock stanna kvar extra på tekniken för att montera ihop en sak som vi var tvugna att göra. Det bästa idag var att vår klass bestämde att vi ska åka med åttorna till Bakken nästa onsdag  :) Tänk två utflykter i rad!

Idag var man med Therese i skolan för Madde var sjuk och det var mycket roligt, pratade mycket om Vampire Diaries. Efter skolan stack man ned till Netto med Therese och handlade och sen hem. Nu ska vi äta kvällsmat och sen blir det massor med läxor.


Sommarväder

Ja idag är det verkligen härligt väder  :D  Dagen började med att man åkte till Burlöv och shoppade klänning, skor och smycken till skolavslutningen. Blev mycket nöjd med allt :) . Har sen i eftermiddags tills nu varit ute och gjort klart SO frågorna och nu ska man ut igen. vi ses senare kanske det kommer lite bilder.


RSS 2.0