Glömde Bion!

Ja igår var det först en vanlig skoldag men kvällen var bäst, gick nämligen på bio med Johanna. Sofie och Emma!
Vi såg på New Moon fast jag redan sett dne en gång innan, men dne var så bra att jag ville se den igen.
Jag, Johanna, Emma och Sofie hade sjukt roligt och mitt under filmen när Bella kommer under vatten och Victoria kommer emot henne med sitt röda hår så lutar sig Johanna mot mig och säger Ariel!! och då får jag såklart ett skrattanfall eftersom det lät så kul och samtidigt såg dte ut som Ariel så då skrattar jag som in i och Johanna med och jag får svårt att sluta. En stund senare när man kommit in i filmen igen säer Johanna nu är Ariel borta och jag bara sluta nu annars kommer jag skratta igen. Sen när Alice är hos Bella och säger att hon kommer in igen när Bella släppt ut hunden skrattar jag först åt det och sne pratar Johanna om Ariel igen.

Filmen var i alla fall mycket bra presic som förra veckan och jag, Johanna, Emma och Sofie hade iaf sjukt kul och det måste såklart göras om igen!!!

bilder kmr

Skola!

Ja nu sitter man i skolan och bloggar. Har nyss haft NO och gjorde ett litet förhör om några frågor som vi sett på en film om miljö kriser och sånt. Just nu har man rats men snart ska de andra ha B : Språk och då har vi som går på franska själv studie pass och då ska jag jobba med teknik för vill verkligen fortsätta emds det för har bara gjort lite grann. Blir inte så långt inlägg för finns inte så mycket att skriva just nu. Vi hörs senare i eftermiddag.


Måndag!

Ja igår var det måndag och då fick jag gå upp 4.30 på morognen för skulle träna klockan sex på morgonen. Det gick bra att träna men man var lite trött men dte var rätt skönt ändå. Sen blev dte skola och sen på eftermiddagen åkte man tåg med Älskade Johanna till träningen. Träningen gick bra fats man kände att man hade tränat på mrogonen så blev lite trött någon gång men der får man ju. Simmade på samma ban som Johanna och Julia <3 för vi kom senare än de andra. I slutet var dte bara jag, Johanna och Albin kvar men vi tränade starter och simmade 4x 25 uppifr¨ån mycket roligt. Sen åkte jag hem med Johanna för hennes pappa kunde hämta oss, skönt då slapp vi tåget:P Jag och Johanna var värsta sockerbomberna efter träningen och var sugen på typ coca cola, munkar, choklade och mycket mer.

När jag kom hem hade mamma och pappa fått sålt min säng för vi renoverar och sånt men ska köpa nya möbler så satte in sängen på blocket typ halv åtta på kvällen och fick en massa svar efter 3 timmar men vi fick sålt min och Sofies säng är nästan såld. Så nu får vi sova på extrasängar i källaren men dte är ändå skönt.

LOVE Elise.

Ps. jag och Johanna har fått fullständig fnatt och jag heter Ariel och Johanna är Blunder, någon som vill vara Krabban Sebastian???. DS.

Skridskoåkning!

I Lördags fick jag och Sofie börja med att packa ner våra rum i lådor men när vi hade gjort det ett tag gick vi och åt och gjorde varm choklad. Vi skulle köra till Svaneholm och åka skridskor men där var inte skottat, kommunen brukar skotta och till och med köra med slipmaskin medn det hade d einte så vi körde till Näsbyholm istället för vi visste att där var skottat vår skola hade åkt där på Torsdagen. Det var skottat och vi åkte länge men sne när vi började bli trötta blev det även kallt. Det var i alla fall kul och jag drack upp hela min choklad.
Även detta måste göras om!!! bilder kmr

Lördag= städdags!

Hej allihopa idag har jag i stort sett städat ända sedan jag gick upp. Vi håller nu på att städa huset för att det ska komma någon och se hur mycket det är värt på måndag. Att städa tycker jag är tråkigt fast dte måste göras fast det beror på vad vi ska städa och varför osv. Jag kan ibland bli väldigt sur när jag städar vet inte varför men tycker alltid dte tar lång tisd och blir bara surare ju längre tid det tar. Nu är jag äntligen klar i alla fall och förösker fixa en nyckelring som ni kan få se här på bloggen när den är färdig. Skulle egentligen gått ut och fotograferat men det är kallt och inte så roligt väder också håller dte på att mörkna så ska nog fixa ett foto på Sissi till Sofie som hon ska skicka in till en tävling med foton på djur där man kan vinna fina priser. Bilder på nyckelringen och även lite andra bilder kommer senare men nu ska jag göra chokladpudding i alla fall och man hoppas på pizza ikväll för dte brukar dte bli när mamma och pappa har städat hela dagen. Vi ses MVH Elise.

Kul saker

Hej hej var ute på nätet och kollade på lite saker och hittade en sida med ganska roliga saker bland annat:


En hållare till iphone



Tredimensionella gratulationskort :)


En usb kopps värmare



och sist för idag men inte minst ett usb kylskåp:)

Källa: http://www.roligaprylar.se/


Oj Herregud - Det är bara överskriften!

Oj herregud asså nu börjar jag känna mig oaktiv IGEN. Jag då har fått tre nya arbeten i skolan och ska ha matteprov på tisdag.
Träffade Johanna igår innan gympan men var dock inte med, blev ingen träning för mig idag heller men ska träna så fort jag kan igen man vill ju inte tappa all kondition nu när simningen har börjat gå bra.
Har inte gjort så mycket de senaste dagarna mer än att vara hemma och börjatatt öva inför matteprovet.
Idag har jag varit i skolan som alla andra och vihar haft vanliga lektioner och pratat om hur vi ska tjäna in pengar till Prag. Vi ska till exempel ah en dansbandskväll där klassen delar in sig i olika band och spelar dansbandslåtar ocksp
å ska PRO dansa. Låter inte så kul eller?? men jag tycker dte är kul att spela och sjunga i band.
Nej nu ska jag gå och göra lite läxor och lite landträning.
XOXO Elise.
Bild på fyrverkeri från nyårsafton som jag inte lagt upp innan.
Lovar att vara mer aktiv här i framtiden men om jag inte skriver här så skriver jag på http://elisejohanna.blogg.se användarnamn: elise Lösenord:johannaelise.


RSS 2.0